Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Minik Cihaz Duruşunuzu Düzeltiyor

Bu Minik Cihaz Duruşunuzu Düzeltiyor

Upright Go, duruş bozukluğundan kaynaklı sırt ağrılarına son verirken size doğru oturuş alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen küçük ve giyilebilir bir cihaz.

Ofis ortamı, bilgisayar veya tablet başında geçirilen saatler… Bunlar sırtımızın düşmanları. İstatistiklere göre Amerikalıların %80’i bel ve sırt ağrısından muzdarip ve bunların yarıdan fazlası günlerinin büyük kısmını masa başında geçiriyor. Bu konuya yönelik pek çok çözüm görüyoruz. Dik oturmanıza yardımcı olan minder  veya kambur durmaya izin vermeyen sırt desteği gibi… Kickstarter üzerinde başarıyla fonlanan Upright Go da aynı soruna çözüm getirmeyi hedefleyen, küçük ve giyilebilir bir cihaz. Amacı duruş bozukluğunan kaynaklı sırt ağrılarına son vermek ve oturuşunuzu düzeltmek.

Giysilerin altından fark edilmeyen büyüklükteki Upright Go, sırtınızın üst kısmına yapıştırılıyor. Hipoalerjenik yapışkanlı bantı sayesinde cildinizi tahriş etmiyor ve size herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Cihaz; herbiri 2 haftalık bir kullanım ömrü sunan 5 yapışkanlı bant ile geliyor.

upright go_kickstarter_bigumigu_

Uygulama Destekli Bir Cihaz

Upright Go, ekrana doğru otururken kambur durduğunuzda devreye giriyor. Siz her yanlış oturduğunuzda titreşim yayarak pozisyonuzu düzeltmenizi sağlıyor. Bu sayede size doğru oturma alışkanlığı kazandırarak sırt sağlığınıza yönelik sürdürülebilir bir çözüm sunuyor. Aynı zamanda Upright uygulaması üzerinden nasıl oturduğunuzu, alışkanlığınızın nasıl değiştiğini izleyebilmenizi sağlıyor. İstatistikler aracılığıyla size iç görüler ve geri dönüş sunuyor.

Upright Go’yu kullanmak oldukça kolay. Sadece bir butona basarak çalışması sağlanıyor. Ter ve suya dayanıklı. Bunun dışında 45 dakikada tam şarj sağlayan pili, 8 saate varan kullanım sunuyor.

upright go_kickstarter_bigumigu_6 upright go_kickstarter_bigumigu_ upright go_kickstarter_bigumigu_ upright go_kickstarter_bigumigu_ upright go_kickstarter_bigumigu_ upright go_kickstarter_bigumigu_

 

Görsel: Kickstarter