Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevilen Dizi Açılışlarını 8-Bit Görmeye Ne Dersiniz?

Sevilen Dizi Açılışlarını 8-Bit Görmeye Ne Dersiniz?

Ready Player One filminin şerefine Warner Bros. TV sevilen 4 dizisinin açılışını 8-bit'leştirdi ve ortaya eğlenceli jenerikler çıktı.

8-bit ne kadar eğlenceli bir görsel dünya. Her şey minyatür ve piksel piksel. Renkler pikselleri vurguluyor, pikseller de karakter ve mekanları. 80’ler ve 90’ları da hatırlatıyor tabi bu görsel dünya. Ya da atari oynanan yaşları ve o yaşlardaki bizleri. Bize geçmişi hatırlattığı ve yüzümüzü gülümsettiği kesin 8-bit görsellerin. Oyunları ayrı, GIF’leri ayrı, statik görselleri ayrı güzel. Ready Player One filmi de gösterimde olması ve popüler kültüre çaktığı selamlarda şimdi yönünü 8-bit’e çevirdi ve Warner Bros. TV’yle birlikte sevilen 4 dizinin açılışını 8-bit dünyasına taşıdı.

Jessie Dayı ve Chalie Sheen’i 8-Bit Görme Keyfi

Ready Player One içerisinde bolca referans bulunan kitap uyarlaması bir film. Yazar adeta çocukluğundan beri tüm bu karakterlerin olduğu bir dünya hayal etmiş ve bunu gerçek kılmış sonunda. Aklınıza gelecek ya da gelmeyecek her şey ve herkes var burada. Warner Bros. TV de dayanamayıp bu popüler kültürdeki neredeyse herkesin buluşmasına ve kendi sevilen karakterlerini buraya adapte etmiş. Yani Charlie Sheen’in kalın kafalı olduğunu düşünüyorsanız Two and a Half Man’de yaptıklarıyla, bir de piksel haline bakmanızı tavsiye ederim.

Sadece Two and a Half Men açılışı değil ayrıca, Full House, Friends ve Fresh Prince of Bel Air dizilerinin de açılışları 8-bit’leştirildi. Canlandırma sanatçısı Ryan Hooley ve müzisyen Todd Bryanton Warner Bros. TV’nin bu görsel dünyayı yaratmasında rol alan kilit iki isim oldu.

Full House ve Fresh Prince of Bel AirFriends 90’lar dizileriyken, Two and Half Men ise 2000’lerin başına ait bir yapım. Yani son 30 yıla ve jenerasyonlara hitap edecek her şey var yine filmin tanıtımı için olan bu 8-bit videolarda da. Ve filmin o retro dokusuyla da uyum sağlıyor bu animasyonlar.

Künye:

Warner Bros. Televizyon Grup Pazarlama Müdürü ve Başkanı: Lisa Gregorian
Dünya Çapında İletişim ve Yurtiçi Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı: Scott Rowe
Sosyal Medya Pazarlama Yöneticisi (WBTV Proje Yöneticisi): Tim Seiwert
Animasyon: Ryan Hooley
Müzic: Todd Bryanton

Görsel: YouTube