Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tek Hareketle Kıvrılarak Her Yere Tutturulan Güneş Gözlüğü

Tek Hareketle Kıvrılarak Her Yere Tutturulan Güneş Gözlüğü

SlapSee Pro, ani bir el hareketiyle yuvarlanan saplarıyla bileğe ve birçok farklı yüzeye tutturulabilen güneş gözlüğü.

SlapSee Pro; bileğe, direksiyon simidine, bisiklet gidonuna ve daha pek çok yere yuvarlak bir form alarak anında tutturulabilen bir güneş gözlüğü. Gözlüğün sapları katmanlı ve yaylanabilen paslanmaz çelik tabakadan, sapları çevreleyen dış bölüm ise silikon malzemeden oluşuyor.

Çerçevesi ortasındaki vidayla ikiye katlanabiliyor, hızlı bir hareketle yuvarlak bir şekle giren sapları sayesinde birçok yere tutturulabiliyor ve düşmüyor. SlapSee Pro ile gözlüğü bir yerlerde unutup kaybetme ya da hareketli spor aktiviteleri sırasında düşürme problemi ortadan kalkıyor.

Yeni Zelanda, Wellington merkezli SlapSee Sunglasses şirketi tarafından geliştirilen güneş gözlüğünün ortaya çıkma hikayesi 2012 yılına dayanıyor. SlapSee Pro, Kickstarter’da Mayıs-Haziran döneminde düzenlenen kampanyadan 51.564 Yeni Zelanda doları destek alarak hayata geçmiş.

Siyah, beyaz ve saydam renli çerçeveyle, aynalı ya da mat UV400 korumalı cam seçeneklerine sahip olan güneş gözlüğü; kırmızı, sarı, pembe, mavi, siyah, yeşil renklerde saplarla renklendirilebiliyor. Satış fiyatı 50 Yeni Zelanda doları olarak belirlenen SlapSee Pro’nun bir çiftine ön siparişle 25 Yeni Zelanda doları karşılığında sahip olabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter, YouTube