Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Swatch The Eyes’la Güneş Gözlükleri Her Mevsim Yenileniyor

Swatch The Eyes’la Güneş Gözlükleri Her Mevsim Yenileniyor

Swatch’un yeni güneş gözlüğü serisinde yer alan kişiselleştirilebilir parçalarla, stilinizi yansıtırken her mevsim yeni güneş gözlüğü almak zorunda kalmayacaksınız.

İnsanlar, güneş gözlüklerinden çok çabuk sıkılabiliyor. Hatta en ufak güneş ışığında bile yeni bir güneş gözlüğü satın almanın hayalini kurabiliyor. Ancak, bir sürü yeni güneş gözlüğü alma devri artık eskilerde kaldı diyebiliriz.

Çünkü artık Swatch’un yeni stil gözlükleri, farklı güneş gözlükleri almanın yerine sahip olduğunuz güneş gözlüğü inovatif bir biçimde kullanma fırsatı sunuyor. Swatch’un kişiselleştirilebilir parçalardan oluşan “The Eyes” güneş gözlüğü koleksiyonuyla tek bir güneş gözlüğünü 3 farklı çerçeve, 30 model ve 210 farklı kombinasyonla birlikte değişik şekillerde kullanabiliyorsunuz.

Güneş gözlüğü sektörüne farklı bir soluk getiren Swatch’ın kişiselleştirilebilir gözlükleri arasında klasik yuvarlak, köşeli hatlara sahip yuvarlak ve kanatlı çerçeveler yer alıyor.

Bu çerçeveler, tercihe göre 30 farklı kalıptaki, çift renkli ya da tek renkli dış tasarımla birleştirilerek kullanılabiliyor ve kişisel stilinizi ufak bir dokunuşla yansıtmanızı ve sıkıldıkça bu stilde değişiklik yapabilmenizi sağlıyor. Kaliteden ve inovasyondan ödün vermeyen aksesuarlar tasarlayan ve saat sektörünü 20 yılı aşkın bir süredir varlığını sürdüren Swatch’un gözlük sektörüne getirdiği yenilikle birlikte mevsim değişimlerine yeni bir güneş gözlüğü satın almadan, var olan gözlüğünüzde ufak ama gözle görülür değişiklikler yaparak kolayca ayak uydurabileceksiniz.

Görsel: YouTube