Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spor Ayakkabıları Çanta Olarak İleri Dönüştürmek

Spor Ayakkabıları Çanta Olarak İleri Dönüştürmek

Bibi Bazz, eski spor ayakkabıları çantalara dönüştürerek sınırlı sayıda üretilmiş bir koleksiyon hazırladı.

İhtiyacı olmadığı halde sürekli yeni ayakkabı alan ve eski ayakkabılarını sürdürülebilir olmayan bir şekilde elden çıkaran çok sayıda kullanıcı var. Böyle bir dünyada, bu ayakkabıları geri dönüştüren veya ileri dönüştüren sürdürülebilir markaları ve tasarımcıları görmek oldukça sevindirici. Biz de sık sık bu etik markalara ve tasarımcılara yer veriyoruz. Bibi Bazz da eski spor ayakkabılardan ürettiği sınırlı sayıdaki çantalarla bu sürdürülebilir yaklaşımı benimsiyor.

Bibi Bazz, ileri dönüşüme odaklanan bir marka ve Genesis Koleksiyonu, hasarlı veya ölü spor ayakkabılardan yapılmış el işi çantalardan oluşuyor. Koleksiyonda, kullanıcıyı çevre dostu bir rock yıldızı gibi gösterebilecek sınırlı sayıda üretilmiş omuz çantaları ve çapraz askılı çantalar yer alıyor. Farklı renk ve dokuların yanı sıra bu çantalar denim omuz askılarıyla da şık bir görünüm sunuyor. Bazı küçük eşyaları emniyete almak için iç cepleri de mevcut.

Hasarlı ve ölü ayakkabılardan el yapımı çantalar yaratmak

Fresh Start Trainer çapraz çantada, beyaz ve siyah renklerde ölü Puma spor ayakkabıları kullanılmış. Emerge Trainer Bag ise mavi tabanlı, pembe detaylı, denim askılı bir omuz çantası. Daha cesur renklere sahip bir şey istiyenler için Rebirth Trainer mavi ve neon turuncu tonlarında beyaz vurgulara sahip bir çapraz çanta. Bu arada Revive Trainer, kırmızı tabanlı ve siyah desenli çapraz askılı bir çanta. Neon yeşil, siyah ve yeşil renklerin karışımından oluşan Renewal Trainer ile neon turuncu, pembe ve sarı tonlarından oluşan Pioneer Trainer Çantası da diğer dikkat çekici ürünlerden.

Genesis Koleksiyonu’ndaki çantaların fiyat aralığı 70-100 £ arasında değişiyor. İnternet sitelerindeki model bir kadın olsa da, çantalar “cinsiyetin ötesine geçiyor” ve sadece çevre dostu değil aynı zamanda kapsayıcı olmayı da amaçlıyor.

Görsel: Bibi Bazz