Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike Women’dan 8 Bölümlük Dizi: “Margot vs Lily”

Nike Women’dan 8 Bölümlük Dizi: “Margot vs Lily”

Nike Women’ın #betterforit kampanyasının bir parçası olan “Margot vs Lily”, birbirine tamamen zıt iki kız kardeşin girdiği iddiayı konu alıyor.

Nike Women’ın, uzun soluklu #betterforit kampanyasının bir parçası olarak hazırladığı “Margot vs Lily”, 8 bölümlük bir dizi halinde yayınlanacak. Dizinin kahramanları birbiriyle tamamen zıt olan iki kız kardeş: Margot ve Lily. Biri fitness takıntılı ancak antisosyal, diğeri ise süper sosyal olmasına rağmen egzersize alerjili ve birbirlerinin bu kötü yönlerini düzeltmek için ayrı ayrı çabalayan kardeşler sonunda bir iddiaya tutuşuyorlar. İddiaya göre tembel teneke Margot kendi fitness kanalını kuracakken, Lily de arkadaş tabanını genişletecek.

1 Şubat’ta başlayacak olan ve 8 bölüm sürecek olan dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=A2i365pUONE

Bu noktada tek sorun daha iddia başlamadan Margot’un ortalamanın üzerinde fit durması ve Lily’nin bu şekerlikle hiç arkadaşının olmamasının ihtimal dışı olması. Zaten kazanarak başlıyorlar yarışa: “Acaba Hulk ağırlık kaldırabilecek mi”ye bakacağız, yanında da “Michael Phelps boğazı yüzerek geçebilecek mi”ye. Bu realiteden kurgu ve oyuncu seçimi, dizinin Sitcom havasıyla şeker kaplanarak, tatlı bir seriye dönüşebilir tabii.





Görsel; nike.com, görsel düzenlenmiştir.