Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike Football’dan Milli Takımla Birlikte 360 Derece Devre Arası Konuşması

Nike Football’dan Milli Takımla Birlikte 360 Derece Devre Arası Konuşması

Nike Football, futbolseverleri 360 derece video deneyimiyle devre arasında milli takımın soyunma odasına götürüyor.

Nike Football Türkiye‘nin Wieden + Kennedy Amsterdam’le birlikte hazırladığı yeni reklam filmi “Oyunu Harekete Geçir”de Türkiye Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan, ilk yarısı zorlu geçen bir maçın devre arasında takım arkadaşlarına moral aşılayan, onları harekete geçirmeyi amaçlayan ve oyunun kaderine etki edecek bir konuşma yapıyor.

Sorumluluğu üstüne alan ve takımının başarılı olması için hem sahada hem de soyunma odasında elinden gelen çabayı gösteren Turan’la birlikte reklam filmini izleyenler de takım ruhunu 360 derece kamera deneyimiyle o an milli futbolcularla birlikte soyunma odasında maçın 2. yarısına çıkmaya hazırlanıyorlarmış gibi hissedebiliyor.

Daha iyi ve gerçekçi bir deneyim için videoyu akıllı telefonunuzda yüksek çözünürlükte ve kulaklıkla birlikte izleyebilirsiniz. Aynı zamanda videoyu Youtube’dan da 360 derece deneyimlemek mümkün.

Nike Football Sunar: Devre Arası Konuşması 360Son sözü zaferi en çok isteyen söyler. Şimdi soyunma odasına gir ve Türkiye Milli Takımı’nın oyunu nasıl harekete geçirdiğini 360 olarak deneyimle.En iyi deneyimi yaşamak için videoyu akıllı telefonundan izle ve kulaklık kullanmayı unutma.go.nike.com/hareketegecir

Posted by Nike Football on Tuesday, 29 March 2016

Künye:

Reklamveren: Nike Football
Başlıklar: “Oyunu Harekete Geçir”
Yönetmen: Bob Harlow
Reklam Ajansı: Wieden+ Kennedy
Yapımcılar: Tim Nash, James Waters
Futbol Koreografı: Andy Ansah

Görsel: Nike Football Türkiye