Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
NASA’dan Vintage Seyahat Posterleri

NASA’dan Vintage Seyahat Posterleri

Tatillerimizi NASA ile planlamaya biraz daha zaman olsa da, posterlerle hayalini kurmaya sizleri davet ediyor

NASA Jet Propulsion Laboratory(JPL) Vision Of The Future projesi kapsamında sizi geçmişe ve geleceğe aynı anda götürecek vintage tasarımlı posterler yayınladı.

1930-60’ların havasında hazırlanan posterler, Seattle’lı Invisible Creature‘ın kurucuları Don ve Ryan Clark tarafından hazırlandı. 3 aylık bir çalışmanın sonucunda hazırlanan posterler sizleri evrenin
uzak noktalarında farklı gezegenlerde seyahate davet ediyor. Daha önce hazırlanan posterlerle beraber yeni posterler NASA ve JPL çalışanları için hazırlanan takvim tasarımında kullanılıcaklar.

NASA JPL sitelerinde “Hayal kurmak geleceğe olan penceremiz” diyor. Posterleri ücretsiz olarak sitelerinden paylaşarak herkesin kendileri ile beraber geleceğin ve evrenin uçsuz köşelerindeki ihtimallerin hayalini kurmasını istiyor. Aşağıda bazı seçilen posterleri görebilirsiniz.

Uzay seyahati yakın gelecekte mümkün olmayabilir fakat geleceğin retro hayalleri de bana yeter diyenler posterlerin yüksek çözünürlükteki dosyalarını buradan indirilebilir.