Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO’dan “Yüzüklerin Efendisi: Barad-dûr” Seti

LEGO’dan “Yüzüklerin Efendisi: Barad-dûr” Seti

“LEGO Icons Yüzüklerin Efendisi: Barad-dûr” seti, 4 Haziran’da meraklılarıyla buluşacak.

Set, Mordor’un ve kötülüğün merkezi olan Barad-dûr’ün namıdiğer Karanlık Kule’nin uğursuz ihtişamını ve ikonik Sauron’un Gözü’nü nefes kesici ayrıntılarla yansıtıyor. Sette Sauron, Sauron’un Ağzı, Gothmog, Ork, Frodo, Sam ve Gollum dahil 10 minifigür yer alıyor.

Yapı, tamamen modüler olan bir kule bölümü dahil dört ana bölüme ayrılmış. 1. katın içinde Gollum’un saklanma yeri, silah atölyesi ve yükseltilebilir Ork kafesli bir hapishane bulunuyor. 2. kattaki yemek alanının üstünde bir odada bulunan tahtı açtığınızda Orta Dünya’nın gizli bir haritasını ortaya çıkıyor. 4. katta Sauron’un Ağzı’nın odası, 5. katta ise dönen merdivenli kule kütüphanesi yer alıyor. Işıklı Sauron’un Gözü ise modelin güzelliğini taçlandırıyor.

Orta Dünya’ya yolculuk

Yetişkinler için tasarlanmış LEGO Icons serisi kapsamında çıkacak set, 5.471 parça içeriyor. Kalenin yüksekliği 83 cm, genişliği 45 cm, derinliği 30 cm. LEGO fanatikleri, birden fazla set edinirlerse daha da uzun bir kule oluşturma imkanına sahip.

LEGO Icons Yüzüklerin Efendisi: Barad-Dûr seti, 1 Haziran 2024’ten itibaren LEGO Insider’lara açılacak. 4 Haziran’dan itibaren genel olarak satışa çıkacak. Hem çevrim içi hem de LEGO Mağazaları üzerinden edinilebilecek. Fiyatı ise 459,99 dolar olacak. Seti 1 ile 7 Haziran tarihleri ​​arasında satın alan hayranlara jest olarak bir “Lord of the Rings: Fell Beast” seti verilecek.

Görsel: LEGO