Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evinizin Hemşire Robotu: Pillo

Evinizin Hemşire Robotu: Pillo

Pillo, yediğiniz besinlerin kalorisinden düzenli aldığınız ilaçlara kadar sağlık alanındaki her adımınızı sizin için takip ediyor.

Büyük şehirlerde yaşam sadece ekonomik ve sosyal zorluklar içermiyor. Bunun yanında şehrin yüksek temposuna ayak uydurmaya çalışırken kişisel sağlık göz ardı edilebiliyor. Düzenli kullanılan vitamin hapları veya antibiyotikler, yediğimiz besinlerin kalorileri veya sportif aktivitelerimizin verileştirilmesi gibi durumların altından tek başımıza kalkamayabiliyoruz.

Indiegogo’da fonlanmakta olan Pillo, evin baş köşesine geçerek tüm süreci yönetiyor ve rehberlik ediyor. Günlük doz takibi, hatırlatma ve azalan ilaçların otomatik siparişini verme gibi özelliklerin yanı sıra sağlık alanında gelebilecek her soruyu da yanıtlayabilecek yetkinliğe sahip. Sesle kontrol edilen Pillo, aile üyelerini tanıyarak hepsinin verisini arşivleyebiliyor.

Akıllı telefon ve saate de bağlanabilen Pillo, ondan uzakta geçirilen zaman içinde de aktivitelerinizi öğrenebiliyor. Indiegogo üzerinden ön sipariş toplayan Pillo 349 dolardan başlayan fiyatlardan edinilebiliyor.

Görsel: Pillo