Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklara, Doğaya, Hayvanlara Yardım Edenlere Akbank Sanat’tan Konser Bileti

Çocuklara, Doğaya, Hayvanlara Yardım Edenlere Akbank Sanat’tan Konser Bileti

Akbank Sanat, sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olan 500 üniversite öğrencisine 26. Akbank Caz Festivali'nden konser bileti hediye ediyor.

Akbank Sanat, geçtiğimiz sene başlattığı Şehrin İyi Hali kampanyasıyla üniversite öğrencilerinin sivil toplum kuruluşlarında gönüllü yer alarak Akbank Caz Festivali‘nden bir konsere katılmanızı sağlıyor. Geçtiğimiz yılki kampanyada Belle & Sebastian konserine katılma hakkı kazanan gönüllüler, bu yıl da Fransız müzisyen Imany’yi canlı dinleyecek.

Şehrin İyi Hali internet sitesi üzerinden başvuran ilk 500 üniversite öğrencisi, bir aydan kısa bir süre boyunca seçtikleri sivil toplum kuruluşunda gönüllü yer alarak dünyayı güzelleştirecek, duyarlı oldukları konu üzerine fayda yaratacak. Ve hemen ardından da 26. Akbank Caz Festivali’yle Istanbul’a gelecek olan Imany konserine bilet ödüllendirilecek.

Toplum Gönüllüleri Vakfı, Deniz Temiz Derneği, Yedikule Hayvan Dostları Derneği ve Hayat Sende Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen proje hem sivil toplum kuruluşlarının yarattığı faydayı artırıyor hem üniversite öğrencilerinin bu alanda deneyim kazanmasını sağlıyor. Ve Imany‘yi canlı dinleyerek de yolculuğun sonuna geliniyor.

Görsel: Akbank Sanat