Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni Nesil Sefer Tası

Yeni Nesil Sefer Tası

Prepd, minimalist tasarımıyla dikkat çeken yeni nesil sefer tası ile beslenme düzenimize yardımcı olmaya geliyor.

Prepd, ofis çalışanları ve düzenli beslenmeyi seven kişiler için tasarladığı fütüristik sefer tası ile öğle yemeği alışkanlığınızı değiştirmeye çalışıyor. Tek özelliği yemek kutusu olduğunu söylersek hakkını yemiş oluruz. Prepd Pack, mobil uygulaması sayesinde beslenme alışkanlığınızı kayıt altında tutuyor, yemeklerinizi hazırlamanıza yardımcı olacak öneriler sunuyor. Kickstarter’da fonlanarak geniş kitlelere ulaşmayı amaçlayan Prepd Pack, bu hedefine çoktan ulaşmış bulunuyor. Şu anda Kickstarter üzerinden ön sipariş verebilirsiniz fakat ürünlerin teslim edilmesi Haziran ayında başlayacak.

Modüler bir sisteme sahip olan sefer tası 4 ana çeşit BPA içermeyen ve sızıntı yapmayan kaplardan oluşuyor. Kapları kutuya yerleştirme yaparken çeşitli kombinasyonlarla istediğiniz yemekleri taşıyabilirsiniz. Ayrıca açılır kapanır kapağı sayesinde yemek servisinizi yapabilir ve çatal, kaşık ve bıçağınızı mıknatıslı yapıları yardımıyla kolaylıkla Prepd Pack ile taşıyabilirsiniz.

Prepd Pack mobil uygulaması sayesinde bir haftanızda yiyeceğiniz yemek listesini oluşturabiliyorsunuz. Uygulamanın sağlıklı ve doğru bir biçimde geliştirilmesinde profesyonel beslenme uzmanları ve şefler destek göstermiştir. Sağlıklı beslenmenize yardımcı olmak için size yediğiniz ürünlerle ilgili geri bildirim yapıyor ve iOS platformundaki Health Kit’e bağlanarak bilgilerinizi tek bir sistemde tutuyor.

Görsel: Kickstarter