Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yemeği Isıtabilen Sefer Tası: HeatsBox

Yemeği Isıtabilen Sefer Tası: HeatsBox

HeatsBox, 15 dakika içinde yemeğin her tarafını eşit şekilde ısıtabilen bir mini-pişirme cihazı ve aynı zamanda da yemek taşıma kabı.

İnsanların ofiste sağlıklı yemek yiyebilmesi amacıyla tasarlanmış HeatsBox, 15 dakika içinde yemeğin her tarafını eşit şekilde ısıtabiliyor. Onu bir mini-pişirme cihazı ve aynı zamanda da yemek taşıma kabı olarak tanımlayabiliriz.

Öğle yemeğini dışarıda yemekle ilgili iki temel sorun hep aklımızın bir köşesindedir: Yemeğin maliyeti ve yemeğin sağlıklı olup olmadığı. Bu sorunlar nedeniyle ofis yaşamı süresince yemeğini evden getirmeyi deneyenlerimiz veya ev yemeği pişiren güvenilir restoran arayanlarımız olmuştur. Bu tür sağlıklı yemekleri sıcak bir şekilde tüketmek ise ofis ortamlarında maalesef pek mümkün olamıyor çünkü ofislerin çoğunda ocak, fırın, tencere ve diğer gerekli teçhizat bulunmuyor. İsviçreli girişim Faitron, HeatsBox isimli şık ve işlevsel yemek kabıyla ofiste sıcak ev yemeği yemek isteyenlere çözüm öneriyor.

HeatsBox’ın en güzel özelliklerinden biri kendi kendini temizleyebiliyor olması. 925 ml hazneli, 85 Watt ısıtma kapasiteli cihazın farklı renk seçenekleri mevcut. HeatsBox, güç için USB bağlantısını kullanıyor.

Ürün henüz piyasaya sürülmemiş ancak ilgilenenler, internet sitesinden kayıt yaptırarak ürün satışa çıktığı anda haberdar olabilirler. “Gıda devrimine katıl” sloganıyla kayıt alınıyor.

Görsel: heatsbox.com