Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yarını Harcama! Bugünden Biriktir.

Yarını Harcama! Bugünden Biriktir.

Bu yılın ilk çeyreğinde kredi kartıyla yapılan harcamalar; bir önceki yılın harcamalarına göre % 36 artış gösterdi. Bu dönemde yapılan harcamalar tutarı ise 40,6 milyar YTL. Bunun %16,4 ü gıdaya, %15,1 i akaryakıta bunun yarısı kadarı ise (% 6,9) teknolojik eşyalara yapıldı.

2007 yılı yerli kartların toplam harcaması ise 130 milyar YTL. (kyn: BKM) TÜİK’ e göre ise aynı yıl GSMH 856 milyar YTL.

Kredi kartı ile bir günde yapılan işlem adedi rekoru ise 4,5 milyon adet. AKP’ ye kapatma davası açıldığı gün ise 3,5 milyon adet işlem yapılmış.

BNP Paribas ülkemizde, TEB ile ortaklık kurduktan sonra; bu ay yeni bir şirketin faaliyetlerine başladı ülkemizde: CARDIF. Bu şirket; bireysel borçların sigortasını yapacakmış. Ülkemizde hâli hazırda 40 bin kadar ferdi borçlarını ödeyemeyen insan mevcut.
——————————

AvivaSA geçen ay açtığı konkurda Y&R Reklamevi’ ni yeni ajansı olarak belirlemiş ve yola birlikte devam edeceklerini açıklamış.

Bir bireysel emeklilik şirketi için yapılabilecek en güzel iletişim nasıl olmalıdır? Nihayetinde Nirvana’ ya ulaşmak gibi birşey, 55 yaşında almaya başlayacağınız paralarınızı bugünden bir yere yatırmak ve unutmak, unutmaya çalışmak.

Bunu 20 yaşında bir gence, ya da güzel paralar kazanıp belli bir statüye girme aşamasındaki 29 yaşındaki teyzeye nasıl anlatırsınız? Korkutarak… Biraz da espriyle karışık dokundurursanız olur belki. Geleceğimizi harcadığımız günümüz tüketim tufanında; AvivaSA böyle yapmış, severek izliyoruz.

.3gp formatını dağıtıp, cep telefonlarına yükletseler; alışveriş esnasında izlemek kesinlikle verimli olacaktır. Enflasyon artarken, tüketim azalırken; tam oturur yani 🙂