Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yağlı Parmaklara Doritos’tan El Bezi Ambalajlar

Yağlı Parmaklara Doritos’tan El Bezi Ambalajlar

Doritos, cips yedikten sonra kirlenen parmakların daha kolay temizlenebilmesi için yıkanabilen ve çok kez kullanılabilen havlu paketler tasarladı.

Film izlerken, arkadaşlarınızla muhabbet ederken veya acıktığınızda atıştırmalık olarak kullanabileceğiniz cipsler, beraberinde birtakım temizlik problemini de beraberinde getiriyor. Cips yedikten sonra baharat ve yağ olan parmaklar büyük bir problem olmasa bile, çoğu tüketicinin karşılaştığı bir sorun. Cips yedikten sonra pantolonlara, koltuklara ve tişörtlere sürülerek temizlenen parmaklar için bir çözüm olarak geliştirilen Doritos havlu paketler, bu soruna basit ama etkili bir çözüm sunuyor.

Doritos uzun zamandır spesifik konulara olan duyarlılığı ile kısa süreli ürünler ve kampanyalar oluşturuyor. Geçtiğimiz yıllarda da, It Gets Better Poject ile birlikte LGBT topluluğunu desteklemek amacıyla rengarenk cipsler hazırlamıştı. Ayrıca ABD’deki başkanlık seçimlerinde oy kullanmak için kaydolmamış gençleri bilinçlendirmek için No Choice isimli yeni bir cips çıkarmıştı.

Doritos yerken eller baharatlarla ve zaman zaman da yağlarla kaplanır. Dorito Fingers olarak bilinen bu duruma getirilen çözüm en küçük ve en basit sorunların bile bir çözüme layık olduğunu kanıtlar nitelikte. Doritos’un yağlı parmaklar için son çözümü ambalajının dışını el bezi ve havlu benzeri aynı kumaşla kaplıyor. Böylece cipsten sonra elinizi pakete silip kurtabiliyorsunuz.

Yıkanabilir Havlu Paketler

Gefen Team imzası taşıyan ve İsrail’de hayata geçirilen kampanya kapsamında yaratılan havlu paketler, portatif özelliklere sahip. Yani Doritos, kampanya kapsamında üretilen havlu paketleri bir ek olarak kullanıcılarına sunuyor. Dilediğinizde herhangi bir Doritos paketini, havlu paketlerinin içerisine yerleştirip kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bu kullanımı nedeniyle, Doritos’unuzu içine yerleştirebildiğiniz bir çanta olarak da nitelendirilebilir. Doritos Havlu Paketler % 100 havlu kumaşından yapılmış. Makinede yıkanabilen havlu paketler, bu özelliğiyle de birden fazla kullanıma imkan tanıyor.

Bu sorun Espor oyuncu topluluğunda yaygın olarak görüldüğü için Frito-Lay, satılan Doritos havlu paketlerin ilk lansmanı için İsrail’in en büyük oyun perakendecisi BUG ile iş birliği yaptı. Kampanya İsrail oyun topluluğu hedef alınarak oluşturuldu ve lansman kapsamında oyun kategorisinde videolar paylaşan İsrailli YouTuberlarla iş birlikleri de yapıldı.

Künye:

Reklam Ajansı: Gefen Team, Tel Aviv, İsrail
Ürün Tasarımı: Ram Solell
Yönetmen: Asaf Asulin

Görsel: Vimeo