Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ünlü Tasarımcılardan Geliri Sokak Hayvanlarına Bağışlanan Çanta ve Tişörtler

Ünlü Tasarımcılardan Geliri Sokak Hayvanlarına Bağışlanan Çanta ve Tişörtler

Ersin Karabulut, Olga Müstecaplıoğlu, Kaan Bağcı gibi isimlerin yer aldığı projede tasarlanan ürünlerin geliri sokak hayvanlarına bağışlanırken, ürünler de kimsesiz çocuklara armağan ediliyor.

Kurduğumuz medeniyet içerisinde sineye çekilen ve gereken önemi göremeyen bazı toplumsal katmanlar var. Kimsesiz çocuklar, sokak hayvanları, doğa, kirlilik ve daha niceleri dünyanın temel sorunları arasında yer alıyor. Bu konulara gönül veren insanlar ise etki yaratmak için yaratıcı projeler üretiyor.

Burçak Beşlioğlu, İnci Kutay ve Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği işbirliğiyle hayata geçen proje döngü içerisindeki birçok canlıya dokunuyor. Sene başında Bigumigu’da yer verdiğimiz projenin çalışma sistemi ise şu şekilde;

Reklam ve sanat dünyasında yer alan ünlü tasarımcılar, kedi ve köpeklerle dolu şık tasarımlar yapıyor. Çanta, tişört ve defter olan bu tasarımları ister kendinize veya sevdiklerinize isterseniz de okul öncesi kimsesiz çocuklara bağışlamak üzere alabiliyorsunuz. Ve gelirin tamamı sokak hayvanlarına yardım için kullanılıyor.

Burçak Beşlioğlu ve İnci Kutay yeni yıl için yeni isimlerle birlikte koleksiyon hazırlamaya başladı. Ve gönüllü tasarımcıların arasına yeni isimler de eklendi. Sanat yönetmeni ve illüstratör Olga Müstecaplıoğlu, Uykusuz dergisi çizgi romancılarından Ersin Karabulut ve Anatolian Rock Revival Project‘te de yer alan müzisyen, illüstratör Kaan Bağcı yeni koleksiyonda tasarımları yer alacak isimler arasında.

Yılbaşı koleksiyonuna katıkıda bulunacak diğer isimler ise; Rafineri ajans üst yaratıcı yönetmeni Emre Kaplan, grup direktörü Ali Şener, Elif İbrahimoğlu Şener, Berat Kösemen, Resul Geniş, Pelin Ün ve İlker Kayserilioğlu. Tasarımların baskı sürecinin sponsorluğunu ise Rafineri ajans üstleniyor.

Kasım ayının ilk haftası satışa çıkacak tasarımlar hakkında bilgi edinmek ve satın almak için Burçak Beşlioğlu’yla ([email protected]) veya İnci Kutay’la ([email protected]) iletişime geçmeniz yeterli.

Görsel; Burçak Beşlioğlu, BDG