Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uber’in Taksi Hizmeti İstanbul’da

Uber’in Taksi Hizmeti İstanbul’da

Farklı modellerle hizmet veren Uber, lüks araçlarından sonra taksi hizmetini de Istanbul’daki kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Mobil uygulama üzerinden araç hizmeti veren Uber, 51 ülkede 250’den fazla şehirde hizmet veriyor. Istanbul’da da hizmet veren girişim, UberTAXI servisini de 21 Aralık itibariyle kullanıma sundu. Yerel pazarda BiTaksi’nin rakibi olan uygulama lansman döneminde %20 indirimle kullanılacak.

Uber kullanıcıları araç çağırdığı anda araç ve sürücü bilgilerini, seyahat tutarını görebiliyor. Araca bindikten sonra ise hiçbir işlem yapmadan yolculuk yapıyor. Yolculuk sonunda ise yol bilgileri, güzergah e-postayla gönderiliyor. Böylece yolculuk sırasında hiçbir işlem yapmadan hizmet hakkındaki bilgiler yolculuk öncesinde ve sonrasında paylaşılıyor.

Uber’in yurtdışı uygulamalarında yerel düzenlemeler gereği taksi hizmetini kurumların belirlediği tarifeler üzerinden sürdürüyor. Bu nedenle de orta sınıf araçların kullanıldığı UberX hizmeti, sarı taksilerin alternatifi olarak yer alıyor. Istanbul’da ise yerel taksi şoförlerinin ağından faydalanarak ve Uber markasının kalitesi ve güvenilirliğine dayanarak alternatif bir değer yaratmayı amaçlanıyor.

Lüks araç ve özel sürücüyle hizmet veren UberBLACK ve Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle gibi büyük hacimli araçları sunan UberXL servislerinden sonra UberTAXI Istanbul’da kullanılabilen üçüncü Uber ürünü olacak.


Bu hizmetlerden daha önce hangilerini kullandınız?

 
pollcode.com free polls

Görsel; Uber

#qp_main199614 .qp_btna:hover input {background:rgb(150,150,150)!important}