Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Turkcell Süper Lig, artık başlasııın!!

Turkcell Süper Lig, artık başlasııın!!

Başlasın tabi de, bu kadar yaygaraya gerek var mı? hani süreci ekstra hızlandıramıycaksın ki. 

Neyse efendim biz haberimize gelelim. Mesleğim gereği reklamcılık terimlerinden arınmış bir reklam haberi eklerken, reklamcı arkadaşların wordingleriyle bana destek olmalarını reca edicem.

Son günlerde başıboş raketlerde bu çim halıdan mamul Turkcell reklamlarını görmüşsünüzdür. oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyebilirim. ancak ortasında top olan versiyonları için belki de geç kaldınız. Çünkü hunharca sökülüyorlar.

Hayır yani olayın iki tarafından bakalım, bi kere oraya neden gerçek bi top koyarsın sen, bilmez misin ki burası Türkiye. Adam patlak matlak bakmayıp söker o topu belki oynarım diye. Ya topumsu bişi yapaydın ya da adam akıllı monte edeydin.

Öte yandan futbol sevdalıları o topları öyle bi sökmüşler ki, aman allahım. bazı yerlerde panoların halıları sökülmüş, bazı yerlerde panonun kendisi. (mdf üzerine kaplama bu halılar) o toptan sana hayır gelir mi?..

Tabi birilerinin aklına gelip de kampanyayla eş zamanlı Turkcell Süper Lig toplarından dağıtabilseymiş mesela kontör alana ya da bilmiyorum artık, hem belki panoları kurtarırdı hem de daha bi şey olurdu. 🙂

İlk haberim de, şımardım biraz. Susuyorum artık.