Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tüm Dünyayı Etkisine Alan Son Yılların En Yaratıcı Fitness Akımı:  Pound® Rockout  [advertorial]

Tüm Dünyayı Etkisine Alan Son Yılların En Yaratıcı Fitness Akımı: Pound® Rockout [advertorial]

Rock yıldızı gibi görünmez davullar çalarak yapılan Pound® Rockout, Hillside City Club ile ilk kez Türkiye'de.

– Sponsorlu İçerik –

Los Angeles’lı iki kadın baterist tarafından davul çalmanın dinamik ruhundan ilham alarak geliştirilen cardio jam egzersizi Pound® Rockout, yola çıktığı ilk günden bugüne kadar 27’den fazla ülkede kendi tarzının hayranlarını yaratmayı başardı. Pilates’i Coachella’yla buluşturan Pound® Rockout, adeta görünmez bir bateri çalıyormuş gibi eğlendirirken bir yandan da yüksek tempoda bedenimizi zinde tutmamızı sağlıyor.

Kardiyo, pilates ve pliometrik (patlayıcı antrenman) hareketlerini birleştiren Pound® Rockout‘la sahneye çıkarken elimizde de bateri çalmak için Ripstix isimli ağırlık bagetleri oluyor. Aslında her biri rock yıldızlarının sahne performansı gibi geçen derslerde ortalama 15.000 Ripstix vuruşu yapılıyor. Rock’tan Hip-Hop’a tür ayırmadan çeşitlenen müzikler eşliğinde yapılan egzersizlerde bir anda kendinizi yüzlerce kişiye konser veren bir grubun davulcusu gibi hissedebilirsiniz.

Alışılmış egzersizlerin dışına çıkıp farklı ve eğlence dolu bir deneyim yaşayıp tek derste 900 kalori harcamak isteyen herkes Hillside City Club‘da Pound® Rockout yapabilir. Pound® Rockout, Hillside Sports Team eşliğinde Masterclass’lar ile başlayacak derslere katılmak için aşağıdaki numaralardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

18 Ekim Salı 19:00’da Hillside City Club Etiler’de
Rezervasyon için: 0212 352 23 33

19 Ekim Çarşamba 19:00’da Hillside City Club İstinye Park’ta
Rezervasyon için: 0212 367 20 00

Görsel: Hillside City Club