Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tuhaf ve Renkli Bir Özgürlük Hikayesi

Tuhaf ve Renkli Bir Özgürlük Hikayesi

Nap Eyes'ın "Dark Mystery Enigma Bird" adlı parçası için Dr.Cool tarafından yaratılan animasyon müzik videosu, izleyiciye keyifli bir hikaye sunuyor. 

Jordan Minkoff namıdiğer Dr. Cool, Kanadalı indie rock grubu Nap Eyes’ın bu ay çıkan “The Neon Gate” adlı yeni albümündeki “Dark Mystery Enigma Bird” şarkısı için elle çizilmiş nefis bir müzik videosunu yaratmış. Video, bir grup atın özgürlük yolculuğunu anlatıyor. Atları taşıyan kamyonun şoförü ihtiyaç molası veriyor. Bu sırada kamyon tepeden aşağı kaynamaya başlıyor ve atları doğanın kucağında farklı noktalara götürüyor. Böylece kaderi değişen atlar için rengarenk bir yolculuk başlamış oluyor. Beklendiği üzere bu yolculukta her türlü tuhaf şey oluyor.

Kısa film tadındaki bu müzik videosu, gösterime girmesiyle birlikte Vimeo’da Staff Pick olarak öne çıkarılmış. Dr. Cool, videoyla ilgili açıklamalarında şöyle diyor: “Bu video için gözlerinizde patlayan yaz güneşi hissine odaklanmaya çalıştım! O günkü havanın tişört ve şort havası gibi ekstra sıcak görünmesini istedim. Ayrıca en sevdiğim yemek olan kuru sarı samanı da sergilemek istedim. Ayrıca gizemli bir kuş unsurunun da olmasını istedim ama çok fazla değil, yine de kuş animasyonları yapmayı seviyorum.”

Dr. Cool’un çalışmalarının daha fazlasını Vimeo kanalında görebilir, Linktree’sine göz atabilir veya onu Instagram’ı üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel: Vimeo