Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Top Kullanılan Sporlara Övgüler Dizen Animasyon

Top Kullanılan Sporlara Övgüler Dizen Animasyon

İçinde çeşitli formlarda top bulunan sporları listeleyen Mimi Leung, bunları bir araya getirip müzik bir animasyon hazırlamış.

Spor ve atletizm dendiğinde ya çeşitli araçlar ya da top kullanılıyor. Kayak, kano, maraton gibi sporlar araca örnek olurken badmintondan futbola, tenisten krikete kadar top sporun içinde bulunan temel öğeler arasında yer alıyor. Topun kimi zaman formu değişiyor kimi zaman da materyali, fakat topun kullanım şekli ve topa sahip olmanın verdiği güç değişmiyor.

Topa kim sahipse o oyunu kazanır. Bizler de bunu mahalle maçlarında öğrenir ve hayata empoze ederiz. Topun sahibi eve gittiğinde oyun da biterdi çünkü.

Deneysel video animasyon çalışmaları yapan Mimi Leung, topun bu yapısını ve çeşitliliğini düşünürken aralarında bir kimya yakalamayı amaçlamış. Topla ilişkili sporların listesini yaparak aralarında müzikal bir bağ kurmuş. Böylece topların sporlarındaki yapıya ve mekaniklere göre değişken animasyonlar hazırlayarak 1 dakikalık eğlenceli bir çalışma ortaya çıkarmış.

Görsel; Vimeo