Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tinder’da Ciddi İlişki Arayan Kediler

Tinder’da Ciddi İlişki Arayan Kediler

“Catfishing” kampanyasıyla kediler, bağlanma sorunu olmayan yeni sahiplerini Tinder’da arıyor.

VOKRA’nın (Vancouver Sahipsiz Kedileri Kurtarma Derneği) “Catfishing” kampanyası Kanadalı reklam ajansı Rethink tarafından hazırlanmış. Kampanya Tinder’da yarı-çakma hesaplar yaratıp, sonunda kedileri “evlendirmeyi” amaçlıyor. Bu haliyle Troll’üğü affedilebilir.

Dolap şöyle işliyor: Evsiz kedicikler, önce insanlardan apart takma isimler alıyorlar, sonra cazibeli ve Tinder’da tek başlarına beğeni patlaması yaratacak yemler (yakışıklı oğlanlar, seksi kızlar) ile beraber fotoğraflanıp profilleri oluşturuluyor. Yemleri yutan avların aslında ev arayan kedilerle konuştuklarını anlamaları biraz zaman alıyor.

Yem: Bir ara kahve içmeye ne dersin?

Kedi: Soğuk sütü tercih ederim.

Benzeri dürüst cevaplardan bir süre sonra, kediler avlarına gerçeği açıklıyorlar. Sonunda sadece ciddi düşünenlerle buluşuyorlar ve mutlu sonlar da neyse ki az değil.

https://www.youtube.com/watch?v=p_7bZ7dbh_8
Daha önce birçok başka kampanyanın, Tinder kullanıcılarını önce kandırık yapıp sonra şaka şakaa dediğine tanık olduk ama böyle bir hayır işine “alet olacağı” kimin aklına gelirdi? Yine de Tinder, son zamanlarda fazlaca kampanyanın hedefi olmaya başladı gibime geliyor. Bu gidişle Tinder ya resimlerin çoğu reklama dönüştüğünden kuruyacak, ya da kullanıcıların karşısındakilerin gerçek insanlar olduğuna olan inancı sarsılacağından çökecek. Ve biz yine abiden-abladan kalma eski usul flörtleşme günlerine geri döneceğiz. uzaktan bakışmalar, seni bir yerden tanıyorumlar, arkadaş ayarlamaları, facebook’ta arkadaşının arkadaşına yazmalar… Ne banal.

Görsel; Youtube