Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Teva ve UGG’dan Kafanızı Karıştıracak Tasarımlar

Teva ve UGG’dan Kafanızı Karıştıracak Tasarımlar

Sandalet markası Teva, UGG'la bir araya gelerek bir seri ortaya çıkardı.

Yılların eskimeyen nefret objelerinden biri olan UGG botlar bir yandan 2000’ler başında ürünleri keyifle kullanan Hollywood ünlüleri sayesinde moda ikonu olarak da hayatımızda. Konu moda ya da giyim olunca sivri ürünlerin tartışma yaratması da kesinleşiyor. UGG botları giyenler çok rahat olduğunu söylüyorlar ve bence gerisi kimseyi ilgilendirmiyor ama bir koca bir sektör hatta kültür kimin ne giydiğine karışmak ya da yorum yapmak üzerine inşa edildiği için bu tartışmalar da hiç eskimeyecek gibi görünüyor.

Tıpkı UGG gibi şıklıktan ziyade rahatlığa odaklı bir sandalet markası olan Teva’nın UGG’la bir araya gelerek ortaya çıkardığı *Teva x UGG koleksiyonu bu nedenle her iki marka için de büyük bir iletişim başarısı olacak gibi görünüyor. Şimdiden farklı görüşler çarpışmaya başladı bile. Örneğin popüler moda blogu Refinery 29 ayakkabıları (sandaletleri) beğenirken Fast Company’nin Co.Design blogu ürünlerin bir tasarım faciası olduğunu düşünüyor.

UGG giymek toplum içinde kabul edilebilir noktaya çoktan ulaşmıştı. Teva x UGG modellerinden birini giymekse gerçekten cesaret isteyebilir. Bir tarafta zamanınızın ötesinde bir moda ikonu olarak algılanma ihtimali, diğer tarafta ise asla bir cinsel partner bulmak istemediğinizi deklare etmiş olma ihtimali duruyor. Seçim sizin.

*: Link ABD dışında açılmadığı için ürünleri UGG sayfalarından görebilirsiniz.

Görseller: UGG