Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Süpermarket Tartısını İletişim Mecrasına Çevirmek

Süpermarket Tartısını İletişim Mecrasına Çevirmek

Del Valle meyve suyu için hazırlanan aktivasyonda meyve alanlar tartıdan çıkan etiketler üzerinde sürpriz bir mesaj buldu.

Günümüzde evde hazırlanan meyve ve sebze suları giderek popülerleşiyor. Hem arındırıcı etkileri, hem koruyucu içermemeleri nedeniyle insanlar hazır meyve sularındansa kendileri yapmayı tercih ediyor. Ancak, hayatın koşturmacası içerisine meyve suyu hazırlamaya her zaman vakit bulunamayabiliyor. Meyve suyu markası Del Valle ve reklam ajansı WMcCann bu iç görüden hareketle bir kampanya hazırlamış ve süpermarket tartılarını bir iletişim kanalına çevirmiş.

Brezilyalı süpermarket zinciri Deli Delícia için hazırlanan aktivasyonda 6 ve 7 Haziran tarihlerinde süpermarketten portakal ve elma alanlar ilginç bir mesajla karşılaşmış. Daha doğrusu mesaj o kadar ilginç değil belki ama mesajı buldukları yer oldukça sıra dışı zira mesaj, insanlar aldıklarını tarttıktan sonra tartıdan çıkan etikette yer almış. Del Valle %100 ile saf meyve suyu içmenin kendin hazırlamaktan daha pratik bir yolu olduğunu söyleyen etiket aracılığıyla ücretsiz bir şişe Del Valle %100 hediye edilmiş. Bunun yanı sıra Del Valle’nin barındırdığı vitamin ve liflere dair de bilgiler verilmiş.

Coca-Cola Brezilya bütünleşik pazarlama direktörü Daniel Dranger, Coco-Cola’nın markası olan Del Valle’nin insanların günlük rutinleri içerisinde onlara sağlıklı, besleyici ve pratik bir çözüm sunmak istediğini belirtiyor. Meyvelerin yerini almak gibi bir çabaları olmadığını, sadece tüketicilere daha sağlıklı bir beslenme için destek olmayı amaçladıklarını da vurguluyor.

Künye:
Reklamveren: Coca-Cola
Marka: Del Valle
Reklam Ajansı: WMcCann
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Washington Olivetto
Yaratıcı Yönetmen: Nicolás Romanó
Yaratıcı Ekip: Gabriel Gil, Pedro Chaves
Yönetici Başkan Yardımcısı: Marcio Borges
Planlama: Luiza Portella, Rafael Araújo, Gabriela Kubik
Müşteri İlişkileri: Fabricio Aurichio, Bruna Paraizo
Medya Planlama: André Simões, Elton Baesso, Caroline Gayo, Renata Duarte, Lorena Dias, Ione Ribeiro, Regis Rebello
Sosyal Medya: Mutato Production
Başkan Yardımcısı: Marcelo Hack
RTVC: Juliana Lutterbach, Ana Bandarra, Ana Borges
Yönetmen: HuFa
Görüntü Yönetmeni: Guti Sá Freire
Post Prodüksiyon: Great
Ses Yapım: 4’33”
Dijital Yapım: Paulo Pacheco
Teknoloji Yapım: Brandlabs
Proje: Jaqueline Travaglin, Erika Casal
Müşteri Onayo: Daniel Dranger, Flavio Reghini, Andreia Souza

Görsel: YouTube