Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Süper Modelin 3B Baskı Figürleri Vogue’la Dünya Turunda

Süper Modelin 3B Baskı Figürleri Vogue’la Dünya Turunda

Süper model Karlie Kloss'un 3b baskı modellerinin 80 günlük Vogue yolculuğu rotasında dünyanın farklı noktaları dışında ay da vardı.

Victoria Secret meleklerinden Karlie Kloss bir süper model olarak kariyerinin belki de en tatlı ve unutulmaz deneyimini Vogue için yaşadı. Zira modelin 3b baskıdan üretilmiş modellerinin 80 günde San Francisco’dan Tokyo’ya uzanan 22 şehirlik bir rotadan oluşmuş bir moda çekiminden bahsediyoruz. 80 gün içinde ufak bir ay yolculuğunu da, altta görüldüğü gibi, aradan çıkartmayı ihmal etmemişler.

           

10- 15 cm arasında değişen 50 adet 3b baskı modelle başlayan yolculuk 3 tane kayıp ve 13 tane de kolu kırık bebekle son bulmuş. Macera boyunca toplamda yaklaşık olarak 110 bin mil yol yapılmış.

Dünden beriyse Vogue’un Instagram hesabı üzerinden gidilen yerlerden kareler yavaş yavaş paylaşılmaya başlandı. Biz de Vogue.com’da paylaşılan fotoğraf albümü arasından ufak bir seçki hazırladık. İşin geleneksel moda çekimi kısmını merak edenler ise esas modelimizin kamera arkası çekimlerine buradan bakabilir.

Kaynak