Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Süper Kahramanların En Büyük Kötüleriyle Krüw’dan Villainz Sergisi

Süper Kahramanların En Büyük Kötüleriyle Krüw’dan Villainz Sergisi

Birbirinden yaratıcı sanatçılardan oluşan Krüw, Villainz sergisiyle iyi kalpli kahramanlardan sıkılanlar için kötünün hakkını kötüye vermeye davet ediyor.

Geride bıraktığımız Mayıs ayında düzenlediği 90’z Screenprint sergisiyle, 90’larda çocuk olanları geçmişte bir zaman yolculuğa çıkaran ve onları en sevdiği kahramanlarla buluşturan Krüw sanatçıları, Haziran ayında yeni sergileriyle karşımızda olacak ve bu kez, her zaman iyi kahramanların kazanmasına “dur” diyecek.

Gerçek hayatta olmasa da filmlerde hep kazanan taraf olan, kişilikleriyle ilgili methiyeler düzülen, iyilik timsali kahramanların kötü adamlar olmasa bir anlamı olmayacağı düşüncesini çıkış noktası alan “Villainz Screenprint” sergisi, 10 Haziran günü saat 19:00’da, 11 Haziran’da ise 20:00’de Kolektif House‘un Levent‘te hizmete giren yeni binasında gerçekleşecek ve kapılarını, kötülük olmadan iyilik on para etmez fikrini paylaşan sanat severlere açacak.

Sergide çalışmalarını görebileceğimiz isimler arasında; Burak Şentürk, Can Dağlı, Derin Çiler, Tayfun Pekdemir, Kaan Bilaloğlu, Selin Çınar, Murat Kalkavan, Can Gürgül, Uçman Balaban, Cins, Bertan Berkol, Yavuz Öztürk, Burak Beceren, Ham, Bülent Gültek, Uzay Çöpü yer alıyor. Big Baboli Print House ise yine 19 yetenekli sanatçıyı desteklemeye devam ediyor.

Eğer siz de “Kötünün hakkı kötüde kalmalı. Joker’in olmadığı yerde yarasa kostümü giyen zengin bir züppeyi kim ciddiye alır ki?” diyorsanız Krüw’un 19 üyesinin favori kötü karakterleriyle buluşabilirsiniz. Sticker’ın babası olarak bilinen PAPA Stickers’ın sürprizleriyle renklenecek ve Taco Department’ın tacolarıyla lezzetlenecek bu daveti kaçırmayın.

Uçman Balaban “Avada Kedavra”


Yavuz Öztürk “Huzur Operasyonu”


Selin Çınar “Kabus Gecesi”


Can Dağlı “Hellvader”


Bülent Gültek “Ice Storm”


Uzay Çöpü “Gargamel”


Burak Şentürk “Freddykenstein”


CINS “Gotham”


Tayfun Pekdemir “Autopsy”


HAM “FAKER”


Kaan Bilaloğlu “Hyde and Go Tweet”


Can Gürgül “Elmer Fudd”


ZEZEAH “Bapho mc rising”


MOKLICH “Dracula”


Derin Çiler “Street Villains”


Murat Kalkavan “Gulyabani’nin Ölümü”


Burak Beceren “Ah Etmem Sana”


CİNCİNİUS “Beter Oğlan”


Bertan Berkol “Mars Flip”

Görsel: Krüw, Behance