Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Su Tasarrufu Yaptıran El Yapımı Açıkhava Panoları

​Su Tasarrufu Yaptıran El Yapımı Açıkhava Panoları

Denver Water’ın hazırladığı tamamen el yapımı olan açıkhava panoları, suyu ihtiyacınız olduğu kadar kullanın mesajı veriyor.

Denver Water’ın yıllardır devam ettirdiği “Use Only What You Need” (İhtiyacın Olan kadar Kullan) kampanyası için hazırlanan el yapımı açıkhava reklam panoları reklamdan çok sanatsal birer yerleştirme havasında.

Sukle reklam ajansının imzasını taşıyan panoların yapımında renkli boya kalemleri, post-it’ler, kil, içeçek kutuları, legolar, ipler gibi çeşitli malzemeler kullanılmış ve her biri suyu başka bir formda görselleştiren 10 adet çalışma ortaya çıkmış: Damla halinde, sıçrarken, musluktan şakır şakır akarken, fışkırırken, bardak içinde dururken…

Legodan, kalemlerden, ipliklerden yapılmış su figürlerinden oluşan el yapımı panoların üzerindeki “You can’t make this stuff” (Bunu [Suyu] yapamazsınız) mesajı suyun insan gayretiyle yenilenemez bir kaynak olduğunu ilgi çekici ve sanatsal bir yolla insanlara hatırlatıyor ve ihtiyaçları olduğu kadar kullanıp, ziyan etmemeleri konusunda uyarıyor.

Denver çevresindeki otobüs duraklarını süsleyen el yapımı panolar aynı zamanda çevrim içi reklamlar ve basılı ilanlarla da destekleniyor.

Görsel; sukle, adweek