Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Stil Sahibi Minimalist Cüzdan

Stil Sahibi Minimalist Cüzdan

Thread Wallets, dikey tasarımıyla hem kullanışlı hem de güvenli.

Kadınların da erkeklerin de kullandığı ortak aksesuarlar arasında belki de en önemlisi cüzdanlar. Evden dışarı çıkarken anahtar ve telefon gibi yanımızda olmazsa olmaz eşyalardan birisi. Neticede tüm kartlarımızı, kimliğimizi ve naktimizi saklıyor. Ancak kadınlar ve erkekler için farklılaşan boyutlar çoğu zaman kullanışsız ve kaba duruyor. Hele bir de kart sayısı arttıkça cüzdan iyice şişiyor ve bir külçeye dönüşüyor.

Bu soruna çözüm getirmeye çalışan minimalist cüzdanlar teoride ufacık tefecik içi dolu turşucuk olsa da pratikte kaos yaratabiliyor. Kart ve nakti kolayca ulaşıp çıkarabilmek cüzdanların sahip olması gereken en önemli özellik. Ve bu da ancak tasarımla mümkün oluyor.

Thread Wallets isimli minimalist cüzdan tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran bir ürün olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl ilk sürümünü Kickstarter’da fonlayan proje, kullanıcılardan aldığı yorumları değerlendirerek Thread Wallets 2.0’ı fonlamaya başladı.

İnce ve dikey tasarımı kolay kullanım ve yerden tasarruf sağlıyor. Kullanılan malzeme sayesinde çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Böylece her gün aktif kullanılan cüzdanların uzun ömürlü olması için gereken adımlar atılmış. 20 farklı renk ve tasarım seçeneğiyle duygusal bağ kurulabilecek bir ürün haline geliyor.

Devam eden Kickstarter kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=QiGRR2IEsV0
Görsel; Thread Wallets