Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Stabilo Kalemlere Dolce & Gabbana Dokunuşu

Stabilo Kalemlere Dolce & Gabbana Dokunuşu

Stabilo ve Dolce & Gabbana, desenli Stabilo Boss kalemlerden oluşan özel bir set hazırladı. Set, göz alıcı CGI reklamlarla tanıtıldı.

Stabilo Boss ve Dolce & Gabbana, kırtasiye ürünlerine şıklık katmak ve çalışma masanıza baktıkça içinizin açılmasını sağlamak için amacıyla güç birliği yapmaya karar vermiş. Çoğunuzun bildiği üzere  Stabilo’nun fosforlu kalemleri, Stabilo Boss markasıyla sunuluyor. Dolayısıyla bu ortaklık kapsamında 4 adet fosforlu kalem (highlighter/vurgulayıcı), Dolce & Gabbana ile giydirilmiş. Dolce & Gabbana’nın ikonik desenlerini içeren kalemler, yine aynı şekilde desenlerle bezeli, manyetik kapaklı birinci sınıf bir kutuda sunulmuş.

Kutu üzerindeki ve kalemlerden biri üzerindeki baskı; Sicilya arabası (Sicilya adasına özgü, süslü, renkli bir at veya eşek arabası) üzerindeki desenleri içeren.Carretto Siciliano deseni. Bir diğer kalemde ise Blu Mediterraneo isimli mavi desenler var. Diğer iki kalem ise vahşi kedi deseni Leo ve şık Zebra deseni ile tamamlanmış. Kalemlerin kağıt üzerinde bıraktığı renler ise toz sarısı, bej, siyah ve bulut mavisi olarak sıralanıyor. Tahmin edeceğiniz üzere bu set, sınırlı sayıda bir ürün olarak sunulmuş.

Stabilo Boss kalemler İtalya sokaklarında

Bu ilginç iş birliğinin yanı sıra bunu duyurmak için yapılan reklam çalışmaları da dikkat çekmiş. Dev kalemlerin, Milano’nun ikonik katedralinde ve kanallarında dolaştığı göz alıcı CGI videoları hazırlanmış. Bu videolar sosyal medyada epeyce etkileşim almış.

28 Eylül’de Corso Venezia 19’da Dolce & Gabbana’nın at arabası baskısıyla süslenmiş bir gazete bayisi kurulmuş ve yoldan geçenlere yeni seriyi yakından görme ve bir hediye alma şansı sunulmuş.

Kalem seti, 1 Ekim’den itibaren çevrim içi olarak ve seçkin perakendecilerde 33 dolar fiyatla satışa sunulacak.

Görsel: Stabilo