Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spotify Şarkı Falı

Spotify Şarkı Falı

Spotify, kullanıcının sorularını şarkılarla yanıtlayan "Şarkı Falı" (Song Psychic) özelliğini kullanıma sundu.

Spotify, çevrim içi fal geleneğini müzikle harmanlayarak “Şarkı Falı” (Song Psychic) isimli eğlenceli bir özellik geliştirdi. Özelliğe giriş yaptığınız mor sayfada, fal bakma halini hafiften tiye alan bir tasarım da hakim gibi.

Tahmin edeceğiniz üzere Şarkı Falı, belli başlı sorulara şarkılarla gizemli yanıt veriyor. Bu bana, radyo dinlediğimiz eski günleri hatırlattı. Radyoda belirli anlarda çıkan şarkılardan belirli anlamlar çıkardığımız olurdu. O an çalan bir şarkının bir şeylerin işareti olduğunu düşünürdük ya da çalacak ilk şarkıyı sevdiklerimize armağan ederdik.

9 kategorili müzikal fal

Spotify Şarkı Falı; okul, arkadaşlar ve aile, kariyer, hayatın en büyük gizemleri, geleceğim, ben, tarz, aşk ve öğle yemeği başlıklı kategorilerle açılıyor. Kategoriyi seçtikten sonra sorunuzu yazmaya başlıyorsunuz. Ancak tamamen kendi kurduğunuz bir soru cümlesi giremiyorsunuz. Bunun yerine, sizinkine benzer soru önerilerinden seçim yapıyorsunuz.

Bu müzikal fal özelliğini kullanmak isterseniz, yukarıdaki tweet’te verilen linki veya şu linki tıklayarak başlayabilirsiniz: songpsychic.byspotify.com/tr

Görsel: Spotify


Bigumigu Yazarı
| GENEL