Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sonar +D 2020 için Sanatçıları Çağırıyor

Sonar +D 2020 için Sanatçıları Çağırıyor

Sonar festivalinin yaratıcılık ve teknoloji platformu olan Sonar +D 7 Mart’ta gerçekleşecek etkinlik için sanatçılara açık çağrı yapıyor.

Sonar +D, farklı sektör ve endüstrilerdeki araştırmacılar, yenilikçiler ve iş liderleriyle iş birliği yaparak yaratıcılığın günümüzü nasıl değiştirdiğini ve geleceği nasıl etkileyeceğini keşfeden uluslararası bir kongre. Bu yıl 7 Mart’ta saat 10:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek Sonar +D etkinliğinde konuşmalar, demolar, atölyeler, yerleştirmeler, üç boyutlu deneyimler, birebir mentorluk, topluluk buluşmaları ve çok daha fazlası yer alacak.

Sonar +D yaratıcı ve teknoloji sektöründe işi yada eseri olan sanatçıları çağırıyor

Sonar +D farklı alanlardaki programlar için sanatçılara açık çağrı yapıyor. Sonar +D’de sergileyecek yaratıcı ve teknoloji sektöründe işi ya da eseri olan herkes çağrıya başvuru yapabiliyor. Katılım The MarketLab, Demos, Startup Garden, Creative Studios, VR Tecrübeleri ve Workshop olmak üzere altı farklı kategoride gerçekleşiyor. The MarketLab sanatsal, teknolojik, yaratıcı işler ve yenilikler üstüne odaklanmış bir sergi alanı. Demos yaratıcı endüstrilerde faaliyet gösteren firmaların ve profesyonellerin teknolojinin geleceği üzerine beraber fikir yürüttüğü bir platform iken yaratıcı girişimler Startup Garden kategorisinde toplanıyor.

Sonar +D projelerini sergileyecek olan kişilerin elektrik, alan ve masa, sandalye ve oturma alanı gibi altyapı ihtiyaçlarını karşılamıyor. O yüzden projelerini sergilemek isteyen kişiler gerekli olan tüm teknik ve sergileme araç gereçlerini kendileri sağlaması gerekiyor.

Sonar Festivalinin Yaratıcılık ve Teknoloji Platformu olan Sonar +D etkinliğine e-posta yolu ile başvurda bulunmak mümkün. Kayıt süreci ve gereklilikleri hakkında bilgi almak için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Görsel: Sonar İstanbul