Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevimli Kukla Çiftler Müzik Alışkanlıklarını Konuşuyor

Sevimli Kukla Çiftler Müzik Alışkanlıklarını Konuşuyor

Spotify'ın yeni abonelik seçeneği Premium Duo için gerçekleştirilen kampanyada kuklalar gerçek hayattaki çiftlerin röportajlarını canlandırıyor.

Bireysel, aile ve öğrenci olarak üç farklı abonelik seçeneği sunan Spotify, Duo olarak adlandırdığı yeni abonelik paketini duyurdu. Spotify Premium Duo farklı müzik zevkine sahip çiftlerin müziğin keyfini ayrı hesaplardan çıkarmasına imkan tanıyor.

Premium Duo paketi çiftler için avantaj sunuyor

Spotify tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre çiftlerin yüzde 73 müziğin güzel anıları hatırlamak için bir araç olduğunu düşünüyor. Yüzde 66’sı ise bir çift olarak kendi kimliklerini oluşturmak ve unutulmaz anılar yaratmak için birlikte müzik dinliyor. Türkiye dahil 55 ülkede kullanıma sunulan Premium Duo ile her kullanıcı kendi bireysel hesabı üzerinden Premium avantajlara sahip oluyor. Abonelik sistemine geçmek için çiftlerin aynı evde yaşadığını bildirmiş olması gerekiyor.

Spotify bu yeni abonelik sistemini duyurmak için sevimli kuklaların baş rolde olduğu bir dizi reklam filmi yayınladı. Filmlerde kuklaların mevzu bahis ettiği konular gerçek hayatta çiftlerle yapılmış röportajlardan alınıyor. Çiftler aynı evde yaşamaktan ve müzik zevklerinden bahsederken tatlı atışmalar yaşıyorlar. Gerçek hayattan üç farklı çiftin katılım gösterdiği kampanyada ikililer müziğin kendileri için ne ifade ettiğini anlatıyor.

Spotify’ın kurum içi yaratıcıları tarafından hazırlanan kampanyada kuklaları ABD’de 1stAveMachine tarafından temsil edilen Buenos Aires merkezli yapım şirketi Tronco temin etti.

Mevcut Premium aboneler hesapları üzerinden aboneliklerini Duo’ya geçirebiliyor. Premium Duo hesabına geçen kullanıcıların çalma listeleri ve önerilenlerle birlikte önceki tüm bilgileri de korunuyor.

 

Künye

Spotify Küresel İdari Yaratıcı Yönetmen: Alex Bodman
Grup Yaratıcı Yönetmen: Marie Roenn
Marka Tasarım Sorumlusu: Rasmus Wangelin
Küresel Marka Tasarım Direktörü: Carlo Luetto
Sanat Yönetmeni: Kelly Longaker
İdari Yapımcı: Lauren Keller
Kıdemli Yapımcı: Veronica Williams
Küresel Strateji Direktörü: Zach Pentel
Yaratıcı Strateji: Nathan Doiev
Prodüksiyon Şirketi: 1st Ave Machine
Prodüksiyon Şirketi: Tronco
Yönetmen: Sebastian Schor / Becho & Mab
Kukla Tasarım: Mab Bergara, Martin Santos
Kukla Yapım: Sidney Page
Ses Prodüksiyon: Sonic Union

Görsel:YouTube, Spotify