Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevimli Ayıcık Bearbot Evdeki ve Ofisteki Yardımcınız Oluyor

Sevimli Ayıcık Bearbot Evdeki ve Ofisteki Yardımcınız Oluyor

Kumanda karmaşasına son veren Bearbot, internet bağlantılı pek çok akıllı cihazı tek bir noktadan basit el hareketleriyle kontrol etmeyi sağlıyor.

Mu Design tarafından geliştirilen duygusal ve evcilleştirilebilen ayıcık Bearbot ile ev otomasyonu kolaylaşıyor. El hareketi komutlarını algılayan ve anında yanıt veren Bearbot, 1.4 inç genişliğindeki, aynı zamanda 3B el hareketi kontrolörü TFT ekranına yansıtılan animasyonlu logolar sayesinde spontane bir şekilde hapşırıyor, esniyor, dans ediyor ya da gözlerini kapatıp uyuyor.

Wi-Fi, Bluetooth ve kızıl ötesi bağlantıya sahip bir çok ev eşyasını kontrol edebilen şirin ayıcık Bearbot hayatı kolaylaştıran, hem oyuncu hem de sadık bir arkadaş haline geliyor. Kablosuz şarj özelliği (Qi) sayesinde yeniden şarj edilebilen dahili pili 4 saatte tamamen doluyor. Bearbot’a akıllı telefon uygulaması üzerinden tanımlanan cihazlar arasında geçiş yapmak oldukça basit.

Yukardan aşağı yapılan el hareketiyle sıradaki cihaza, aşağıdan yukarıya yapılan hareket ise önceki cihaza geçmeyi sağlıyor. Bearbot; internet bağlantılı alarm, klima, termostat ve ampul gibi akıllı ev aletlerinin yanı sıra akıllı telefon, televizyon, dizüstü bilgisayar ve müzik çalarları kontrol edebiliyor. Indiegogo’da fon arayan bu sevimli ayıcığa ön siparişle 99 avro karşılığı sahip olabilirsiniz. Ön sipariş tamamlandıktan sonra ise 1 adet Bearbot’un fiyatı 149 avro olarak belirlenmiş.

Görsel: Vimeo