Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Şehir Merkezinde 20 Dakikalık Uyku İçin Pop-Up Otel

Şehir Merkezinde 20 Dakikalık Uyku İçin Pop-Up Otel

Burun bandı markası Breathe Right Toronto şehir merkezine müşterilerin 20 dakika uyuyabileceği pop-up oteller yerleştiriyor.

Pazarlama her zaman deneyim yaratmaktan geçiyor, eğer öyleyse marka daha fazla kazanıyor. İkinci anahtar kelime ise; fayda. Eğer marka kullanıcıya fayda sağlayan uygulamalarla ulaşıyorsa şansı yükseliyor.

Breathe Right en bilinen burun bandı markası, insanların uyurken daha rahat nefes alabilmelerini sağlıyor. Bunu defalarca ve senelerce söylemektense marka doğru yerde doğru deneyimi yaratmayı seçmiş. Ajansı Blammo ile Toronto’nun Maslak’ı diyebileceğimiz bölgesinde Royal Bank Plaza’ya insanların 20 dakikalığına kiralayıp uyuyabileceği pop-up bir kapsül otel yerleştirmiş. Ürünün hedef kitlesi günün çoğu saatini yoğun geçiren ve yorulan iş hayatı insanları, günün telaşının içinde 20 dakika uykuya çağrılıyor ve elbette orada daha iyi bir uyku için markanın ürünü burun bandını deniyor.

Bu pop-up otele rezervasyonunuzu da markanın Facebook sayfasındaki uygulamadan yaptırıyorsunuz. Şanslıysanız yalnızca uğradığınız bir anda da kiralık yatak bulabilirsiniz.
Otel sırayla Toronto, Montreal ve Ottawa’yı gezdi.