Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Samsung, Kablosuz Şarj Özelliğini Kablolardan Yaptığı Hamaklarla Tanıtıyor

​Samsung, Kablosuz Şarj Özelliğini Kablolardan Yaptığı Hamaklarla Tanıtıyor

Samsung Belçika, yeni ürünü Samsung Galaxy S6 için hazırladığı projede yaklaşık 3km kullanılmamış şarj kablosu toplamış ve onları hamak, koltuk gibi keyiflik açık hava mobilyalarına dönüştürmüş.

Samsung Galaxy S6 ürününün sunduğu ayrıcalıklardan biri kablosuz şarj etme özelliği. Leo Burnett Belçika imzalı Recharge Yourself kampanyasında, bu özellik sayesinde çöpe gidecek olan envai çeşit şarj toplanmış ve şık, dekoratif, ayakları uzatıp keyif yapmalık mobilyalara dönüştürülmüş. Samsung, yıllarca telefonlarımızı şarj etmek için kullandığımız kabloları bir araya getirerek yaptığı hamaklarla, bize kendimizi şarj etme imkanı vermiş.

Projenin gerçekleşme aşamasında yaratıcı geri dönüşüm çözümleriyle bilinen HetVindingrijk‘in kurucusu Evy Puelinckx ile iş birliği yapılmış ve ortaya siyah ve beyaz şarj kablolarıyla yapılmış birbirinden şık, sadece teşhir amaçlı değil aynı zamanda kullanılabilen rahat koltuk ve hamaklar çıkmış. Meise Botanik Bahçesi’nde sergilenen koltukların her birinde 150’den fazla şarj aleti kullanılmış.

Samsung Electronics Belçika’nın Mobil Pazarlama Müdürü Dieter Reyntjens projeyi şöyle anlatmış: “Kablosuz şarj aletleri gitgide yaygınlaşıyor. Starbucks, McDonald’s, Ikea ve Lexus gibi markalar çoktan müşterilerine telefonlarını kablosuz şarj edebilme imkanı vermeye başladı. Son ürünlerimiz Samsung Galaxy S6 ve S6 Galaxy edge kablosuz şarj etme özelliğine sahip. Biz de yaratıcı ve eğlenceli bir yolla yakında tüm şarj kablolarına elveda diyebileceğimizi göstermek istedik.”

Künye:

Ajans: Leo Burnett, Belçika
Yaratıcı Yönetmen: Tom Garcia
Yaratıcı Ekip: Wout Geysen, Jurgen Verbiest, Najate El Achari
Tasarımcı: Evy Puelinckx, Het Vindingrijk
Yönetici: Kaat Danneels
Hesap Yönetimi: Jeroen Vernelen
Müşteri Temsilcisi: Elodie Pagaud
Marka Yöneticisi: Sophie Docx

Görsel; theinspirationroom