Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Salon’daki Bu Konser Tam Senlik

Salon’daki Bu Konser Tam Senlik

Salon İKSV'deki pek çok farklı altyapıdan onlarca sanatçı yer alıyor. Peki bana hitap eden konser hangisi?

Salon İKSV, kendi kariyerinde ve müzik dünyasının niş köşelerinde üretim yapan müzisyenleri cımbızla seçiyor ve İstanbul’daki müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Öyle ki Salon kimi zaman pek duyulmamış, kimi zaman da prodüktör kimliğiyle öne çıkan isimleri konuk ediyor.

Müziksevelerin de farklı deneyimler yaşayacağı bu konserler arasından en çok ilgisini çekecek ve keyif alacağı konserleri seçmek için Salon İKSV, Tam Senlik isimli 8 soruluk bir anket hazırlamış. Salon’daki onlarca farklı müzisyen arasından karakterinize en uygun etkinliği seçmek için nasıl dans ettiğiniz, nasıl atmosferlerde huzur bulduğunuz ve kahvaltı alışkanlıklarınız gibi günlük hayata dair sorulara yanıt veriyorsunuz. Ve Salon’daki size hitap eden etkinlikler listeleniyor.

Tam Senlik isimli internet sitesinden ankete katılabilir ve farklı deneyimler yaşayabileceğiniz etkinliğinize karar verebilirsiniz. Proje sezon başında başladı ve şu anda yeni sezon isimleriyle birlikte ikinci fazını yaşıyor. Proje fikri ise Salon İKSV ve Über birlikteliğiyle geliştirilmiş.

Görsel; Tam Senlik