Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sonsuzluğa Koşan Figür

Sonsuzluğa Koşan Figür

Deneysel video çalışmalarıyla tanınan Universal Everything, "Run Forever" adlı yeni videosunda, sürdürülebilirlik metaforları taşıyan bir koşucu yaratmış.

Dijital sanatçılar hareket ve doku konusunda deneysel çalışmalar yaparak sürekli kendilerine meydan okuyor ve bu yolla kendilerini teknik açıdan geliştiriyor. Universal Everything imzalı Transfiguration bunun en güzel örneklerindendi. Arjantinli hareketli grafik tasarımcısı Esteban Diacono’nu insan bedenine dair deneysel animasyonları, David Lewandowski’nin deforme figürleri de bu alanda dikkat çeken işlerdendi. Şimdi yine Universal Everything’in hazırladığı Run Forever adlı bir video çalışması var sırada.

Run Forever, Hyundai Motorstudio’nun sürdürülebilir yaklaşımını temsil ediyor

Uzaktan çalışan dijital sanatçıların, deneyim tasarımcılarının ve yapımcıların bir araya gelmesiyle oluşan yaratıcı topluluk Universal Everything, bu yeni videoyu Hyundai Motorstudio için yaratmış. Topluluğun önceki projeleri yapıya ve dokuya yönelik deneylere odaklanırken, bu yeni film sürdürülebilir tasarıma ve yeşil enerjiye yönelik metaforlara odaklanıyor. Bu metaforlar Hyundai Motorstudio’nun sürdürülebilir tasarıma ve yeşil enerjiye yönelik çabalarını temsil ediyor. Her zaman olduğu gibi videoda koşan bir figür görüyoruz. Önce serilerden alışık olduğumuz üzere bu videodaki koşan figür de, sürekli farklı dokulara bürünüyor. Aşama aşama sudan hidrojene ve oksijene, saf enerjiye ve bitkilere dönüştüğünü görüyoruz.

Universal Everything’in çalışmalarını Instagram’ı ve Vimeo kanalı üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel: Vimeo