Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Roger Federer ve Zendaya’nın ‘Hayali’ Tenis Maçı

Roger Federer ve Zendaya’nın ‘Hayali’ Tenis Maçı

İsviçre menşeli premium spor giyim üreticisi ON, yeni tenis koleksiyonunu Roger Federer ve Zendaya’nın kıyasıya mücadele ettiği yeni reklam filmi ile tanıtıyor.

Bir yanda geçtiğimiz sene jübile yapan modern tenisin efsane ismi Roger Federer, bir yanda Z kuşağının idollerinden, tenis temalı Challengers filmi ile gündemden düşmeyen Zendaya… Bu iki ünlü ismin birlikteliğinden doğan reklam filmi, İsviçreli spor giyim üreticisi ON’nin yeni piyasaya sürdüğü The Roger Collection isimli; tenis sporundan ilham alan yeni koleksiyonunu tüm dünyaya başarılı biçimde duyuruyor.

Hayal Et!

ON’nin mottosu olan ‘Dream On’ yani ‘Hayal Et’ lafı, Zendayalı The Roger Collection reklam filminin bel kemiğini oluşturuyor. Çünkü bir ON mağazasında kendi hallerinde alışveriş yaparken karşılaştıklarını gördüğümüz Zendaya ve Roger Federer, bir anda birbirlerine sessiz bir şekilde meydan okuyorlar ve ikili arasında ‘hayali’ bir topla oynanan ancak gerçeğini aratmayan kıran kırana bir tenis müsabakası gerçekleşiyor. Ortada bir top dahi olmamasına rağmen, mimikler ve vuruşlarla kendini son saniyesine kadar izleten bu hayali maç, tam da markanın amaçladığı gibi hayal gücümüzü aktive ediyor. Zürih’te çekilen film, aynı zamanda İsviçre’nin tenis konusundaki uzmanlığını bir kez daha öne çıkarıyor.

Tenis Stili Sokak Modası İle Buluşuyor

ON imzasını taşıyan ve Roger Federer’in ilham veren sporcu kişiğinden ilham alan The Roger Collection, hem hobi olarak tenis oynayanlara hem de elit sporculara hitap edecek yüksek mühendislik ürünü tenis ayakkabıları sunuyor. Tüm bunların yanında son yıllarda -biraz da Zendaya etkisiyle- yükselen tenis giysileri esintili sokak modasına da gönderme yapan koleksiyon aynı zamanda kort dışında giyilebilecek stil sahibi parçalar da içeriyor.

 

Görsel: YouTube