Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Puma’dan Hatayspor Formaları

Puma’dan Hatayspor Formaları

Puma Türkiye, Atakaş Hatayspor'un resmi forma sponsoru olduğunu “Hatay bizim şahsi meselemiz” mesajı eşliğinde anlamlı bir kampanya ile duyurdu.

2023-2024 sezonunda Atakaş Hatayspor’un resmi forma sponsoru olan Puma Türkiye, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay bizim şahsi meselemiz” sloganından ilham aldı. “Bundan böyle bu şehrin armasında, formasında, arkasında… PUMA.” diyen spor giyim devi, sosyal medya üzerinden çok olumlu tepkiler aldı ve almaya da devam ediyor. Kampanya, 4129Grey imzasını taşıyor.

Anka kuşu, Hatay halkının eskisinden daha güçlü bir şekilde yeniden doğup ayağa kalkma iradesini sembolize ediyor

Puma Türkiye, sponsorluk kapsamında, Atakaş Hatayspor 23/24 sezonu resmi formalarını paylaştı. Ayrıca özel olarak tasarladığı siyah renkli Özel Alternatif Forma’yı detaylı olarak tanıttı. Şu an satışta olan bu özel formanın satışından elde edilecek gelirin tamamı, takımın tesis ve oyun alanlarının yeniden Hatay şehrinde inşa edilmesi sürecinde kullanılmak üzere yine Atakaş Hatayspor’a aktarılacak. Formada dryCELL özelliği (Nemi ciltten uzaklaştırarak kuru ve rahat kalmana yardımcı olan PUMA özelliği) bulunuyor.

Özel Alternatif Forma’nın ense kısmında, Hatay halkının eskisinden daha güçlü bir şekilde yeniden doğup ayağa kalkma iradesini sembolize eden Anka kuşu simgesi bulunuyor. Bütünüyle siyah olan formanın göğsünde resmi kulüp arması ve PUMA Cat logosu yer alıyor.

Puma Türkiye, ürünün hikayesini şöyle açıklamış:

“Atakaş Hatayspor ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliği, normal bir forma sponsorluğundan çok daha fazlası. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hatay benim şahsi meselemdir.” sözünden aldığımız ilhamla, güçlü ve gururlu Hatay halkıyla gerçekleştirdiğimiz bu özel dayanışmayı uzun yıllar boyunca sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda bütünüyle siyah olarak tasarlanan bu çok özel forma; depremde kaybedilen bütün hayatlar için tüm Türkiye’nin duyduğu tarifsiz yas duygusunu temsil eden anlamlı bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Formanın ense kısmında yer alan Anka kuşu simgesi ise, Hatay halkının eskisinden daha güçlü bir şekilde yeniden doğup ayağa kalkma iradesini sembolize ediyor.”

Künye:

Reklamveren: Puma Türkiye
Reklam Ajansı: 4129Grey

Görsel: Puma Türkiye