Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pokémonlar Festival için Saklandıkları Yerden Çıkıyor

Pokémonlar Festival için Saklandıkları Yerden Çıkıyor

Bu yıl fiziki bir buluşma olmadan gerçekleşecek Pokémon GO Fest 2020 için ev temasının ön planda olduğu bir reklam filmi yayınladı.

Yayınlandığı 2016 yılından bu yana dünya çapında ses getiren artırılmış gerçeklik oyunu Pokémon GO milyonlarca kullanıcıya kısa sürede ulaşmıştı. Oyunun dördüncü yıl dönümü kutlanırken Pokémon GO Fest 2020’nin heyecanı da başladı. Bu yıl gerçekleşecek Pokémon GO Fest için bir de reklam filmi yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Rian Johnson var

The Pokémon Company ve yazılım geliştirici Niantic Labs için Muh-Tay-Zik / Hof-Fer tarafından hazırlanan film 25 ve 26 Temmuz’da gerçekleşecek festivalin tanıtımı yapıyor. Look Closer başlıklı reklam filmi bu yaz dördüncü yılını kutlayan Pokémon GO’nun oyuncuları ile birlikte yaşadığı heyecanı paylaşıyor.

Star Wars: The Last Jedi, Knives Out, Looper gibi filmlerin yönetmenliğini gerçekleştiren Rian Johnson Pokémon GO Look Closer kampanyasında da yönetmen koltuğunda bulunuyor. Aynı zamanda oyunu zevkle oynayan oyunculardan biri olan yönetmen, filmin yönetmenliğini COVID-19 nedeniyle uzaktan gerçekleştirmek durumunda kalıyor. Son birkaç aydır pandemi nedeniyle arkadaşlarıyla uzaktan deneyimlediği bu oyun için Niantic ile çalışarak bir reklam filmi ortaya çıkarmış olmanın büyük bir zevk olduğunu dile getiriyor.

Pokémon GO Fest için 1 milyondan fazla bilet satıldı

Artırılmış gerçeklik oyunu için yayınlanan reklam filminde gerçek dünyanın altındaki katmanı keşfeden oyuncular pokémonları birer birer buluyor. Pandemi nedeniyle sanal bir şekilde gerçekleşecek festivalde önceki yıllarda olduğu gibi buluşmalar olmayacak. Bu nedenle reklam filminde de ev teması ön plana çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl yüzbinlerce oyuncu dünyanın dört bir yanındaki şehirlerde Pokémon GO Fest etkinliklerine katıldı. Bu yıl festivalin sanal bir versiyonu 25-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu yaz gerçekleştirecek sanal etkinlik için bu zamana kadar 110 ülkede 1 milyondan fazla bilet satıldı.

Künye

Müşteri: The Pokémon Company International, Niantic Labs
CMO: Mike Quigley
Ajans: Muh-Tay-Zik / Hof-Fer
CCO: John Matejczyk
CSO: Matt Hofherr
Sanat Yönetmeni: Greggy Adriano
Metin Yazarı: Johann Lopez
Prodüksiyon Başkanı: Tanya LeSieur
İdari Yapımcı: Austin Kim
Prodüksiyon Şirketi: Caviar
Yönetmen: Rian Johnson
Yapımcı: Stephan Mohammed
İdari Yapımcı: Michael Sagol
Renklendirme: Rows of Numbers
Post Prodüksiyon: Exile
Düzenleme: Conor O’Neill
VFX / Animasyon: Alt
Müzik: Beacon Street Studios
Beste: Andrew Feltenstein, John Nau, Danny Dunlap
Ses: Eleven

Görsel: YouTube