Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pokémon GO Yürüyüşlerinize Barınak Köpekleri Eşlik Etsin

Pokémon GO Yürüyüşlerinize Barınak Köpekleri Eşlik Etsin

ABD'nin Indiana eyaletindeki bir barınak, Pokémon yakalamaya çıkan çocukları sahipsiz köpekleri gezdirmeye ve bağ kurmaya çağırıyor.

ABD’nin Indiana eyaletindeki Muncie şehrinde bulunan Muncie Animal Shelter, şu anda gündemimizin kocaman bir kısmını oluşturan Pokémon’u nefis bir şekilde kullanan bir yöntem geliştirdi. Pokémon yakalamaya çıkan çocuklara kavalye olarak barınak köpekleri sağlıyor.

Pokémon GO oynamanın doğasında her sokakta karış karış yürümek ve sürekli olarak zigzaglar çizmek yer alıyor. Köpekler için Pokémon yürüyüşlerini değerli kılan ise keyifli bir gezi ve yorgunlukla ödüllendirilen bir uyku çekmek. Birlikte yaşadığım köpek yoldaşımın gün içerisindeki heyecanını ve gece uykusundaki mutluluğu gördükten sonra dört duvar arasında kalmaktansa gün boyunca Pokémon peşinde koşmak, köpekler için de cazip bir teklif.

İşin bir diğer tarafı ise köpeklerle çocukların böylesine yakın bir iletişim kurması. Sanal yoldaşlar topladığımız Pokémon’u, hayatınız boyunca yoldaş olan bir canlıyla oynamak da işin en keyifli yönlerinden birisi.

Görsel: Muncie Animal Shelter