Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Phree, Tüm Dünyayı Kağıda Dönüştürüyor

Phree, Tüm Dünyayı Kağıda Dönüştürüyor

Phree, akıllı telefon başta olmak üzere pek çok mobil cihazla bağlantı kurabilen ve aklınıza gelebilecek her zemini defter olarak kullanmayı sağlayan akıllı bir kalem.

Phree, OTM Technologies tarafından tasarlanan bir ince uçlu yazma ve işaretleme aracı; kısa adıyla bir stylus. Bluetooth’la akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar ve bazı akıllı TV’lerle bağlanabilen Phree; çapraz platformlarda çalışabilen Office, OneNote, EverNote, Acrobat, Google Handwriting Keyboard, Viber ve daha pek çok yazılım ve üçüncü parti uygulamayla uyumlu çalışabiliyor.

Phree, aklınıza gelen her şeyi istediğiniz zemin üzerine -hatta teninize bile- yazıp çizebilmeyi, emoji oluşturmayı, notlar alabilmeyi, e-posta adresi ya da telefon numarası kaydedebilmeyi sağlıyor. Fiziksel yazılar ve çizimler kullandığınız cihazla eşleşiyor ve ekranda beliriyor.

OTM Technologies patentli 3B lazer teknolojisiyle çalışan Phree, herhangi bir zemin üzerindeki hareketleri, pozisyon değişikliklerini lazerdeki değişimlerle takip ediyor. Ardından, fiziksel hareketler, görünmez bir mürekkep ile telefon veya tablet ekranına aktarılıyor. Phree, Bluetooth kulaklık ve kablosuz fare olarak da kullanılabiliyor.

Şık bir taşıma kılıfıyla birlikte gelen Phree, kablosuz şarj edilebiliyor. Kullanıcının stylus’u kılıfa yerleştirmesi ve kablosuz bir şarj ünitesine yerleştirmesi (paket içeriğine dahil değil) yeterli oluyor. Bu kılıf aynı zamanda manyetik olarak akıllı telefonun arkasına tutturulabiliyor ve telefonu istediğiniz pozisyonda kullanabilmenize fırsat veriyor.

Indiegogo’da başarılı bir kampanya dönemi geçirerek 1.268.922 dolar elde eden ve dağıtımına 2016 Eylül’ünde başlanması planlanan Phree’ye 198 dolara sahip olabilirsiniz.

Görsel: OTM Technologies, Indiegogo, YouTube