Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
PepsiCo Insight Challenge, Tüketici ve Pazar için Çözüm Üreten Girişimleri Destekliyor

PepsiCo Insight Challenge, Tüketici ve Pazar için Çözüm Üreten Girişimleri Destekliyor

23 - 25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmekte olan PepsiCo Insight Challenge, tüketici ve pazar alanında faaliyet gösteren girişimlere kendini duyurma fırsatı sunuyor.

Hızlı tüketim malları pazarındaki büyük aktörlerden PepsiCo, Nielsen ana sponsorluğunda PepsiCo Insight Challenge isimli bir yarışma düzenliyor. Tüketici ve pazara dair içgörü geliştirebilen girişimleri desteklemek ve onların büyümelerine katkı sağlamak adına gerçekleştirilen yarışmanın finalinde seçilen projeler de PepsiCo ve Nielsen ile uluslararası işbirliği yapmaya hak kazanacak.

Bigumigu’nun medya sponsoru olduğu PepsiCo Insight Challenge, Hackquarters ve Kolektif House işbirliğiyle gerçekleşiyor. Pazar, tüketici, alışveriş ve dijital gibi alanlarda geçitli içgörülere sahip katılımcıların bulunduğu yarışma, Pazar gününe kadar devam edecek. Jüri üyeleri arasındaysa PepsiCo ve Nielsen’den üst düzey yöneticiler alıyor. Bu yapısıyla da PepsiCo Insight Challenge, hızlı tüketim malları pazarında yenilikçi bir yarışmaya dönüşüyor.


Görsel: PepsiCo Insight Challenge