Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sony, Gerçek Renkleri İçi Renkli Simlerle Dolu 4000 Balonla Gösteriyor

Sony, Gerçek Renkleri İçi Renkli Simlerle Dolu 4000 Balonla Gösteriyor

Sony, BRAVIA 4K HDR TV’lerin tanıtımı için 4000 tane bembeyaz balonu, 1500 kilo ağırlığındaki rengarenk simlerle doldurdu.

Sony’nin BRAVIA 4K HDR televizyonlarını tanıtmak için DDB Berlin ile hazırladığı “More Brilliance. More Beauty” (Daha Fazla Mükemmellik. Daha Fazla Güzellik) Romanya’daki terkedilmiş eski bir kumarhanenin içinde çekilmiş.

El kameralarıyla ve drone’larla 4K çözünürlükte çekilen reklamda içleri 1500 kg’dan fazla sim dolu 4000 adet beyaz balonun oluşturduğu muhteşem görüntülere fonda Cyndi Lauper’ın klasikleşen parçası “True Colors”ın Tom Odell yorumu eşlik ediyor.

Farklı açılar ve çekim teknikleri kullanılarak yaratılan filmde beyaz renkli balonların coşkulu dansıyla, parlak renklerle buluştuğu anlar Sony BRAVIA 4K HDR televizyonların olağanüstü renk, kontrast ve detaylardaki netlik gibi özelliklerini gözler önüne seriyor.

Reklam filminin açılış sahnesinde kumarhaneye sadece 1 tane balon giriş yapıyor. Ardından mekanın içi kademeli olarak bembeyaz balonlarla dolmaya başlıyor. Bir süre sonra sıkışan balonlar birer birer patlamaya başlıyor ve içlerindeki rengarenk simler, görülmeye değer bir renk cümbüşü oluşturarak etrafa saçılıyor.

Künye:

Marka: Sony Avrupa
Başlık: “More Brilliance. More Beauty”
Ajans: DDB Berlin
Sanat Yönetmeni: Richard Small
Üst Yaratıcı Yönetmen: Gabriel Mattar
Yaratıcı Yönetmen: Alice Bottaro
Sanat Yönetmenleri: Jacopo Biorcio, Alan Dindo
Metin Yazarı: Chiara Chessa
Müşteri Hizmetleri Yöneticisi: David Barton
Hesap Yöneticisi: Jemima Jordan
Prodüktörler: Jens Mecking, Marcus Wetschewald
Yönetmen: Andre Stringer
Prodüksiyon Şirketi: Tempomedia
Post Prodüksiyon: nhb studios Berlin
Fotoğrafçı: Fabian Oefner

Görsel: YouTube