Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pepsi Kapak Altı Kodları, Sosyal Oyun Puanları Veriyor

Pepsi Kapak Altı Kodları, Sosyal Oyun Puanları Veriyor

Bir süredir bunu haber yapacağım, motivasyon toplamaya çalışıyorum :)) Hep yurtdışı oyun projelerinden bahsediyoruz, bizde de oyun severleri düşünen ilginç bir uygulama hayata geçti.

Pepsi Türkiye, Pepsi kapak altı kodlarını kullanarak Peak Games ya da Mynet Oyun projelerinde oyun içi harcalanabilen puan kazandırıyor. 30 Nisan'da bitecek olan kampanyanın sonuçlarını umarım paylaşırlar. Türkiye'deki sosyal oyun delilerinin ne kadar bu kampanya ile ilgilendiklerini oldukça merak ediyorum.

Bu arada bahsetmeden geçmeyelim sosyal ortamlar demişken, geçen ayın 2 konusu vardı. Biri Garanti'nin Bonuscard kullandıkça Facebook Kredisi vermesi, diğeri ise Denizbank'ın Facebook içinden para göndermeye imkan veren şubesi idi. 

Garanti'nin uygulaması daha manalı gelirken, Denizbank'ın bu uygulama ile inovasyonu sahiplenip 350 Bin kişiyi hedeflemiş olması bana inanılmaz geliyor. Türkiye'de bu kadar internet şubesi kullanın hadi hadi denilen bir dönemde (o dönem yoksa geçti mi?), umarım bahsettikleri hedefi tutturabilirler.

Tabi hedefi tutturmak için Denizbank motivasyonu da unutmamış, aynı internet bankacılığı kullanılsın diye yapılan ödül mekanizmalarından birini Facebook şubesine entegre etmiş, kampanyacılar için ödülleri hazır etmiş.