Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Patili Dostlarının Yatağına Kıvrılan İnsanlar

Patili Dostlarının Yatağına Kıvrılan İnsanlar

Al-Futtaim IKEA, evcil hayvan mobilyası koleksiyonunu; insanlarla can dostları arasında ufak bir rol değişikliği yaparak tanıtıyor.

Kedi ya da köpek ebeveynleri, tüylü canlarına çoğu zaman kendi yataklarıda yer açmak hatta küçücük bir köşeye kıvrılıp yatağın büyük kısmını onlara bırakmak durumunda kalır. Hatta bu ebeveynler, kedi ya da köpekleri tatlı tatlı uyurlarken onları uyandırmamak için şekilden şekle girmeye de alışkındır. IKEA ise yeni kampanyasında bu durumu tersine çeviriyor; evcil hayvan mobilyası koleksiyonu UTSÅDD’den parçaları, can dostlarının yataklarını çalan insanlar üzerinden anlatıyor.

Kampanya, Reklam ajansı Memac Ogilvy tarafından Al-Futtaim IKEA (Dubai) için yaratılmış. Görsellerde, yukarıda da açıkladığım gibi dört ayaklı dostlarının eşyalarını kullanan insanları görüyoruz. Bunların içinde büyük boy köpek yatağında kıvrılıp yatanı da kedisinin su kabını kullananı da var. Kampanyanın başlığı ise “Time to Take What’s Theirs” (Kendilerinin Olanı Alma Zamanı). Elbette bu şakayla karışık bir ifade ve kimse can dostlarından bir şeyleri geri almayı istemiyor.

Durumu anlayışla karşılayan patililer

Kaselerden yataklara ve oyuncaklara kadar bir çok şeyi içeren UTSÅDD serisi, hem evcil hayvanlar hem de sahipleri düşünülerek özenle hazırlanmış. IKEA ürünlerin pratik, dayanıklı ve şık olmasını sağlamak için veterinerler ve evcil hayvan uzmanlarıyla çalışmış. Aşağıdaki haberde, koleksiyona detaylı bir şekilde yer vermiştik.

IKEA’nın Uzmanlarla İş Birliği Yaptığı Evcil Hayvan Ürünleri Koleksiyonu

 

Görsel: YouTube, Memac Ogilvy