Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Özel Şoförünüz Gününüzün En İyi Tercihi Olabilir

Özel Şoförünüz Gününüzün En İyi Tercihi Olabilir

VTC Fransa şirketinin markası Kapten için hazırlanan 30 saniyelik reklam filmleri, yolcuların başlarından geçen hikayeyi esprili bir dille anlatıyor.

Uber ve Lyft gibi bireysel şoför girişimleri arttıkça, onlar için çekilen reklam filmleri de ilginç ve eğlenceli oluyor. Özel taşımacılık sektöründeki VTC Fransa şirketinin markası Chaffeur Prive ismi değiştirerek Kapten adıyla Avrupa pazarında katıldı. Kapten, yolcuların kendilerini özel ve rahat hissetmesini ön plana çıkardığı  kampanyada aynı zamanda markasının küresel tanıtımını yapmayı hedefliyor

Kapten’den çıkan yolcuların ters durumlarda bulunmuş 3 farklı hikayesi

Grey Paris ajansı ile yürütülen çalışmanın çekimlerini yönetmen Bart Timmer yaptı. Hazırlanan 30 saniyelik 3 farklı reklam filminde Kapten uygulaması kullanan kişilerin hikayelerine tanık oluyoruz. Yolcuların içlerinde bulundukları zor durumlar mizahi bir yolla anlatılıyor. Şirket, gerçekleştirilen yolculuğun belki de gün içerisinde yapılmış en doğru tercih olduğunu göstermeye çalışıyor. İlk reklam filmi, evinde düzenlenen sürpriz doğum günü partisinden habersiz, sevgilisiyle evine giden adamın düştüğü zor durumu anlatıyor. Kapten sayesinde belki de o gecenin en şanslı anları yolculuk sırasında yaşanıyor. Şirket varılacak noktadan çok yolculuk esnasında sağladığı rahat ve güvenilir ortama vurgu yapıyor.

Diğer reklam filminde palyaço olarak çalışan bir başka kişi, çalışmasını bitirdikten sonra Kapten ile bankaya parasını yatırmaya gidiyor. Ancak gittiği bankanın o gelmeden hemen önce palyaço kostümlü hırsızlar tarafından soyulduğunun farkında değil. Polisler tarafından yakalanan suçsuz palyaço şansız olsa da günün en doğru tercihini Kapten kullanarak vermiş oluyor. Reklam “at least he took a kapten” sloganıyla biterken şirketin şoförlerinin profesyonelliği ve sadakati vurgulanıyor.

13 Şubat’tan itibaren gösterime giren reklam filmleri, önce Fransa ardından tüm Avrupa’da televizyonlarda ve sinemalarda yayına girdi.

Künye:

Ajans: FamousGrey, Fransa
Başkan: Marc Fauconnier
Genel Müdür: Bénédicte Muller
Yaratıcı Yönetmen: Romain Repellin, Régis Boulanger
Sanat Yönetmeni: Thomas Dollé-Labbé
Metin yazarı: Pablo Fernandez, Anthony Legrand
Planlama Başkanı: Guillaume Bilheude
Müşteri Temsilcisi: Barbara Georget
TV Prodüksiyon Yöneticisi: Arezki Ahcene
Yapım Şirketi: Henry
Yönetmen: Bart Timmer
Yapımcı: Hugo Diaz
Ses: Lamaisondeproduction
Post Prodüksiyon: McMurph

Görsel: YouTube