Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix’ten Dev Kadrolu Bir Yapım: Mogli: Orman Çocuğu

Netflix’ten Dev Kadrolu Bir Yapım: Mogli: Orman Çocuğu

Başarılı aktör ve yönetmen Andy Serkis, iki dünya arasında sıkışmış bir çocuğun kaderini kabul edip bir efsaneye dönüştüğü Rudyard Kipling’in sevilen başyapıtını baştan yaratıyor.

Rudyard Kipling’in Ormanın Çocuğu kitabını okumuş ya da duymuşsunuzdur. Birçok neslin çocukluğunda bu kitabın çizgi filmi de yapıldı zaten. Çocuk daha bebekken ormanda kaybolur ve kurtlar tarafından yetiştirilir. Mogli büyüme sürecinde ormanın sert kurallarını ayı Baloo ve panter Bagheera’nın koruması altında öğrenir. Mogli ormandaki hayvanlar tarafından kendilerinden biri olarak kabul edilir bu süreçte. Onu kabul etmeyen tek orman sakini korkunç kaplan Shere Khan olur. Ancak Mogli, konu ilerledikçe insan kökeni ile yüz yüze gelir ve daha büyük tehlikeler olacağını fark etmeye başlar.

En önemli yolculuk, nereye ait olduğunu bulmak için çıkılandır

Mogli: Orman Çocuğu ilk başlarda bir sinema filmi olarak planlanmış olsa da sonradan yön değiştirdi ve bir Netflix yapımına dönüştü. Filmin Netflix yapımının daha karanlık bir tonla uyarlandığı konuşuluyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Gollum rolüyle hepimizin kıymetlisi olan usta oyuncu Andy Serkis oturuyor.

Filmin başrolündeki çocuk oyundu Rohan Chand’a birçok usta oyuncu da filmde eşlik ediyor. Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys ve Naomie Harris filmde sesleriyle sevilen karakterlere hayat veriyor.

Film 7 Aralık’ta tüm dünyada aynı anda Netflix’te yayına girecek.

Görsel: Netflix