Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Monica’nın Evi, FriendsFest İle Londra’da

Monica’nın Evi, FriendsFest İle Londra’da

Comedy Central UK, “FriendsFest” pop-up etkinliği ile, Friends izlerken her köşesini ezberlediğimiz “Monica’nın evi”ni Londra’da ziyaretçilere açtı.

Comedy Central UK; düzenlediği #FriendsFest isimli pop-up etkinlik için, unutulmaz komedi dizisi Friends’in dekorundan hafızalara kazınan eşyaları toplamış ve Monica’nın ikonlaşmış evini tekrar kurarak dizinin hayranlarına açmış.

Eve gelenleri, James Michael Tyler’ın canlandırdığı, Rachel’dan başkasını gözü görmeyen, Friends’in unutulmaz karakterlerinden olan Gunther karşılıyor.

Ziyaretçiler kendilerini Monica’nın evinde bulduğu gibi, aynı zamanda dizinin akıllarda kalan detaylarıyla da karşılaşıyorlar: Monica ve Chandler’ın el yazısı evlilik yeminleri; grubun kimseye kaptırmadığı, Central Perk’teki ikonlaşmış kanepe, Joey’nin kendinden çok sevdiği devasa beyaz dekoratif köpeği gibi…

FriendsFest’e gidemesek de, gidebilen şanslıların çektiği fotoğraflara bakarak ve kısa videoları izleyerek biraz olsun nostalji yapabiliriz. Bir bölüm de Friends mi izlesek?

https://vine.co/v/eUW0TPPV7vj/

Görsel; ComedyCentralUK, Mashable (Sam Haysom)