Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mizah, Parodi ve Acı Gerçekleri Yoğuran Video İçerik Projesi: KALT

Mizah, Parodi ve Acı Gerçekleri Yoğuran Video İçerik Projesi: KALT

KALT, televizyon tarihimizdeki sağlık, polisiye ve komedi yayınlarını taban kabul edip eğlenceli videolar üretiyor.

Televizyon tarihimizde kabul görüp klişeleşmiş 3. sınıf yayınlar arasında bazı durumlar ve söylemler kanıksanmış vaziyette. Siyasetten şov programlarına, yurtdışından çaktığımız dizilerden hayal gücümüzle zenginleştirdiğimiz gerçekliğe kadar Türkiye’de yaşananlar kimi zaman her şeyin, koca bir parodiden ibaret olduğunu düşündürüyor.

Haftalık mizah dergilerinde yazarlık yapan Erman Çağlar ve reklam ajansı kökenli Yavuz Günal ile Ozan Akyol’un güçlerini bir araya getirmesiyle ortaya çıkan KALT, bu üç ismin ne kadar iyi bilgisayar bildiğini ispatlıyor.

Birkaç dakikalık videolar üreten KALT, kamu spotu tadındaki KALT UYARIYOR!, polisiye hikayelerin kısa serisi Dedektif ve her türlü sağlık sorununuza çare getiren Dr. Erman ile karşılıyor bizleri. Birkaç haftadır yayınlanan bu serilere ek olarak bu hafta da her hafta yani bir fıkrayı paylaştıkları Her Hafta Yeni Bir Fıkra isimli programlarıyla da portfolyolarını zenginleştiriyor.

İzlerken başkasının adına utandığımız, gözlerimizi kısmaktan alıkoyamadığımız videoların başarılı parodilerini üreten KALT, mizah anlayışları ve prodüksiyon kaliteleriyle de yakın zamanda kendilerinden daha da çok söz ettirebilir.

Görsel: KALT